2777
2789
عنوان

تجربه ی من از میکرونیدیلینگ و سابسیژن برای جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5220 بازدید | 26 پست
ژل شستشو سیمپل و ابرسان دور چشم سیمپل ضدافتاب و ابرسان سیمپل خریدم واسه دور چشمم کافئین اوردینری خوب ...

ببین سیمپل خوبه ها ولی هرکس باید مناسب روتین پوستی خودش محصولات رو انتخاب کنه بعدم ممکنه مثلا یه برند فقط تونرش عالی باشه اینکه همه چیزو‌یه برند بخری اشتباهه بنظرم اول‌ببین جنس پوستت چیه چرب خشک مختلط حساس کدوم اینا ؟ بعد مناسب جنس پوستت روتینت رو انتخاب کن از اونجایی که میگی جوش و‌منافذ باز داری یا باید محتلط باشه با چرب مثلا صبها که بیدار میشی رو بینی و گونه هات چربه؟ وقتی از حموم‌ میای و صورتت کامل خشک میشه اگر چیزی به پوستت نزنی احساس کشیدگی و خارش میکنی یا نه طبیعیه؟

اگر آزمایشات خوبن که دیگه نمیخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سیمپل خوبه ها ولی هرکس باید مناسب روتین پوستی خودش محصولات رو انتخاب کنه بعدم ممکنه مثلا یه برن ...

پوستم اره چربه ولی دهیدراته اس خیلی کم اب و کدره،ضدافتابمو ویتالایر گرفتم تونر و دور چشمم اوردینری میخام بخرم بقیشون سیمپله چون هم قیمت مناسبه هم متناسب با پوستم گف هست،ازمایش ویتامین و اهن دادم توش انزیم های کبد هم بود اوکی بود.ولی ازمایش هورمونی ندادم

پوستم اره چربه ولی دهیدراته اس خیلی کم اب و کدره،ضدافتابمو ویتالایر گرفتم تونر و دور چشمم اوردینری م ...

اگه پریودت منظمه و مشکل خاصی مثل موهای زائد نداری احتمالا هورموناتم اوکیه ولی بخاطر سلامتی و اطمینان خودتم بدی بد نیست 

راستی دور چشم کافئین اردینری من نتیجه ای نگرفتم بجای دور‌چشمش همون پیلینگ رو‌بخری بهتره با اولین استفاده نتیجه شو میبیی برای یه دست شدن رنگ‌پوستت هم‌یه سرم‌ضد لک‌سام بای می به روتینت اضافه کنی حله تونر هم بادی شاپ تی تیری بگیر محشره چند ساله دارم استفاده میکنم منی که همیشه زیر گونه کامل جوش بود شاید ماهی یه جو‌ش کوچیک قبل پریود بزنم 

ولی من شنیدم میگرونیدل کردن سد دفاعی پوست از بین می‌برد و باعث لک میشه 🥴🥴🥴🥴میشه بگی کجا رفتی کدو ...

برای من این مشکلات رو نداشت فقط زیر استخون گونه م کمی تیره شده که نمیدونم از عوارض میکرو هست یا قبلا بوده ....برای من رفع گودی جای جوش از همه چیز مهم تره

منم صورتم پر چاله هست . چند جلسه میکرونیدل و مزوتراپی انجام دادم و سابسیژن ولی اثر نکرد

البته این دکتر سابسیژنش رو با نیدل سرنگ‌انجام میداد و اروم میکشید زیر پوست برای شمام اینطوری بود؟

لطفا لایک نکنید ممنون.
منم صورتم پر چاله هست . چند جلسه میکرونیدل و مزوتراپی انجام دادم و سابسیژن ولی اثر نکردالبته این دکت ...

متخصص ماهر میخواد .حتی بعضی ها که کاربلد نیستن ممکنه بدترهم بشی

لایک نکنید .توروخدا