2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومشو میخوای؟ اسرافیل چیزی حدودِ ده میلیون میکائیل ۱میلیارد ب بالاس بقیه هم زیر ۵ تومن درمیاد

با سلام 

بچه ها من اصلا دیروز گوشیم دستم نبودهبستری بودم معلوم نیست کی از گوشی من تاپیک زده

من چندسال عضوم از ۹۷ تا حالا تاپیک نزدم

رمز گوشیم باید عوض کنم🧐🧐🧐

یک تاپیک زدن دربارتون ک شما همون کاربر روانی افسانه۱۲۳۴۵۶هستین🤢🤮ک بقیه رو اینجا اذیت میکنه

من همون افسانه ام؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

من چه ربطی به افسانه دارم آخه؟؟؟

نه عزیزم دوتا کاربر باهم بحثشون شده بود یکیش همین افسانه بود ازشون پرسیدم بحثتون سرچی بود جواب نداد

گفتم نکنه بحث قومیتی داشتین که اختلاف بین تون افتاده ولی جواب ندادن

من از سال ۹۷ عضوم اینجا تا ۱۴۰۰ که کاربریم یه مدت نبودم لغو شد دوباره کاربری زدم تاالان هم به هیچ کس نه توهینی کردم نه بی احترامی

من این تاپیکی که میگی رو ندیدم 

البته باتوجه ب اسکرین شات هایی ک گذاشتن حس میکنم حقیقت دارهاخه من همیشه نظراتتون رو میخوندم گفتم بیا ...

هر کی در مورد یکی یه نظری داره بلاخره نظر همه محترم 

ما که نمی‌توانیم نظر بقیه رو به زور عوض کنیم ولی کاربری من همین یکی هست اصلا اهل سیم کارت عوض کردن نیستم

من همون افسانه ام؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣من چه ربطی به افسانه دارم آخه؟؟؟نه عزیزم دوتا کاربر باهم بحثشون شده بو ...

نی نی یار جفتشون رو تعلیق کرد شاید واس همینه ک جوابتو نداد 

دوست اون خانم توی تاپیک گفت ک  دوستم قسم میخوره ک تاحالا هیچ بحثی با اون خانم خانم افسانه نداشته نه قومیتی نه دعوایی ن چیزی هیچ چیزی

ولی ظاهرا افسانه ی مردک فیک روانی بوده

توی اسکرین شات هایی ک گذاشتن 

شما گفته بودین من چند ساله افسانه رو میشناسم 

کاربرا گفتن افسانه کلا ۵۵ پست گذاشته بوده 

این کاربر ک میگه چندساله میشناسمش یک دروغگوئه شیاده ک دقیقا خود افسانه ست وگرنه هیچ کس اینجا افسانه رو نمیشناسه 

من همون افسانه ام؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣من چه ربطی به افسانه دارم آخه؟؟؟نه عزیزم دوتا کاربر باهم بحثشون شده بو ...

تازه میخواستم تگ تون کنن ولی  نی نی یار تعطیل کرد 

احتمالا رفتن ی جا دیگ باز تاپیک زدن راجبتون من دیگ پیدا نکردم 

نی نی یار جفتشون رو تعلیق کرد شاید واس همینه ک جوابتو نداد دوست اون خانم توی تاپیک گفت ک دوستم قسم ...

اطلاع نداشتم که تعلیق شدن ببین کاربری های زیادی اینجا هست با نام های مشابه شاید اون افسانه که ایشون میگن مرد هست و فیک درست میگن واقعا اونیکه تو ذهن من هست نباشه الان چندتا محمدددم و محححححمددم تو این سایت هست ممکن باهم اشتباه بگیریمشون دلیلی نمیشه که کاربری دیگه اون شخصیت باشیم

بنده نه باکسی دشمنی دارم اینجا نه اصلا دلم میاد کسی رو اذیت کنم چون اصلا به من صنمی نداره به عقاید دیگران بپرم

فقط ازش دوستانه پرسیدم که ممکن تو تاپیکهای قومیتی بحثی بینتون پیش اومده باشه که دیگه جوابم رو نداد که شما گفتین متاسفانه تعلیق شده

تازه میخواستم تگ تون کنن ولی نی نی یار تعطیل کرد احتمالا رفتن ی جا دیگ باز تاپیک زدن راجبتون من دیگ ...

نه بابا من همین کاربری رو دارم

ببین آدما اگر صدتا کاربری هم داشته باشم طرز حرف زدن و تایپ کردنشون یکیه ونمیشه این رو عوض کرد

تو یکی از اسکرین شاتایی که اون خانم از افسانه گذاشته بودن افسانه گفته بود شما میخواهید این خانم و تمام کاربریهاش رو بشناسین و همه هم پریدن بهش که به تو چه چیکار به کاربری ایشون داری که دقیقا من هم خواستم همین رو بهش بگم که قضیه چیه بحثتون سر چیه ولی متاسفانه تاپیک قفل شد

این افسانه که ایشون میگن مرد هست ممکن من با کسی دیگه اشتباه گرفته باشم

من فقط یه سوال پرسیدم حالا شدم شیاد وحقه باز رو دیگه نمی‌دونم😅😅😅😅😅

دوستان اشتباه گرفتن دیگه