2777
2789

تهمت بی حیثیتی بهم زدن،در حد لالیگا افسردەم کردن،داغون کردن همو خودمو هم خانوادەمو...

ولی تمام امیدم این بود خانوادەم باورم داشتن..

الان باهاشون آشتی کردیم از سر اجبار بعد از یکسال قطع ارتباط کامل.

ولی از دلم بیرون نمیرە،و البتە طبیعیە کە بیرون نرە.

اگە فراموشم بشە معلومە خیلی بیعارم.

ولی خیلی دلم میخواد بە خاک سیاە بشینن،متنفرم ازشون،خدا بە سرشون بیارە چیزی کە ما کشیدیم،ان شااللە گریەهای مادرم دامنشونو بگیرە،ان شااللە درد دوری از عشق پاکم رو ،اونا هم بکشن...

کاش راهی بود کە میومدن حداقل معذرت خواهی میکردن،شاید صحبتهام مسخرە بنظر بیاد،مثل پیرزنا آە و نفرین میکنم ولی واقعا دلم خیلی پرە،هنوزم حرص میخورم،منی کە عادت نداشتم وقتی یهو بەخودم میام میبینم دارم باخودم حرف میزنم و باهاشون دعوا میکنم تو ذهنم...و هزار عادت عجیب دیگە!!

چون شوک خیلی خیلی شدییییدی بهم وارد شد،تاجایی کە مجبور شدم دست رو قران بذارم.

دعا کنید حالم خوب بشە ،مشکلات من و عشقم برطرف بشە ،بعد چندسال بتونیم بە همدیگە برسیم،دیگە نای ادامە دادن ندارم،با دل پاکتون واسە عاقبت بخیری من و همە جوونا دعاکنید و همراە قلب من از خدا بخواید کە کسانی کە تهمت برای مردم درست میکنن رسوا بشن😔

ببخشید سرتونو درد آوردم،امشب از اون شباس کە دلم خیلی پرە💔

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو پیش تراپیست حتما 

نیاز دارم...در فرصت مناسب حتما میرم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

طلا که پاکه چه منتش بع خاکع یه چپت بگیر بابا

الان یە مدتە بە این رسیدم،ولی خب من یە سالە دارم زجر میکشم و عواقب این آسیبها باهامع

حتما قرص منیزیوم بخور حتما حتما ..و رها کن بشین تماشا کن روز حساب دیر نیست 

این قرص برای چیە؟؟؟

آرە روز حساب دیر نیس،ولی چرا همشون امسال خیلی خوشحال بودن؟؟همشون ازدواج کردن و خیلی دنیا بە کامشونە