عزیزم شما باید کم کم شروع کنی مرحله اول اینکه قرآنی دعایی رو یا نذر کن همیشه یا مثلا ۴۰ روز بخون اینطوری یه حالت لرامشی میگیری کم کم پاچه شلوارت بکش پایین روسریتو بیار جلو ترو.....
باید خودتو کم کم وقف بدی یهویی آدم نمیتونه
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
بنظرم همین که قصدونیتت نزدیک شدن به خداست خداهم میپذیره و دوستت داره خدا توی قران ازچادرچیزی نگفته به خاطر یه چادر از راه قشنگت برنگرد وادامه بده منم دقیقا بی چادر نانخنام لاک زده نمازقران وهمه چی میخونم وخدا رو هم حس میکنم میدونم مطمعنم وایمان دارم قبول میکنه
نمیدونم باید از کجا و چطور شروع کنم که بگم ولی اول حرفم میخوام بهت بگم واقعا خوشحالم از اینکه به پوشیدن چادر علاقه مند شدی چون کامل ترین حجابه
بهترین انتخابو کردی حس امنیت و راحتی که با چادر داری با هیچی نمیتونی حس کنی مانتو عبایی بپوش یواش یواش چادرم بپوش عادت میکنی توسل کن به حضرت زهرا بگو بهش که
بنظرم همین که قصدونیتت نزدیک شدن به خداست خداهم میپذیره و دوستت داره خدا توی قران ازچادرچیزی نگفته ب ...
عزیزدلم هرچیزی قانونی داره راهی داره وقتی بخوای باخدا حرف بزنی و نماز بخونی باید طهارت داشته باشی وضو داشته باشه شرط غسل و وضو هم اینه که مانع رو بدنت نباشه عزیزم انشالله که از حرفم ناراحت نشید فقط احکام رو گفتم
عزیزدلم هرچیزی قانونی داره راهی داره وقتی بخوای باخدا حرف بزنی و نماز بخونی باید طهارت داشته باشی وض ...
نه گلم ناراحت نشدم هرکس عقایدخودش رو داره اگه به حجاب باشه که تمام اروپا امریکا وزنان جهان بایدبرن جهنم،خدا اعمال و ایمان رو دوست داره ،فقط زمانی بیحجابی اون دنیامون خراب میکنه که قصد دلبری وخودنمایی برای اقایون باشه اما ماکه این قصد نداریم