2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم مذهبی بشم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
من قدیما میپوشیدم همین چادر معمولیا با مقنعه یا روسری که هیچ موهاپیدانباشه. خیلی زشت میشدم😁😂

پس حتما واسه یه بارم شده مانتو عبایی و چادر جده رو امتحان کن مطمئنم میاد بهت

پس حتما واسه یه بارم شده مانتو عبایی و چادر جده رو امتحان کن مطمئنم میاد بهت

ن ببین مشکل از خودِ چادر نیستا مشکل از پوشیدن موهاست که وقتی میپوشونم خیلی بد میشم😆

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم ناراحت نشدم هرکس عقایدخودش رو داره اگه به حجاب باشه که تمام اروپا امریکا وزنان جهان بایدبرن ج ...

الان با اینکه هنوزم بی حجابی ایران رو نگرفته ولی هنوز بنیان خانواده و پایبندی خیلی بیشتره نسبت به اروپا اونجا خیلی بیشتر تجاوز میشه و دیگه رو آوردن به همجنس خودشون اینا علمی ثابت شده که میگم 

نه گلم ناراحت نشدم هرکس عقایدخودش رو داره اگه به حجاب باشه که تمام اروپا امریکا وزنان جهان بایدبرن ج ...

من همیشه میگم حجاب اول همه واسه آرامش وامنیت خودمونه من به شخصه باچادر احساس امنیت دارم تا الانم کسی بهم تیکه ننداخته یا حرف بد بزنه یا نگاه بد باشه روم

الان با اینکه هنوزم بی حجابی ایران رو نگرفته ولی هنوز بنیان خانواده و پایبندی خیلی بیشتره نسبت به ار ...

نه گلم این حرفا دروغه مافامیل داریم خارج هستن میگن اصلا اونجور که ماشنیدیم نیست میگن خانواده خیلی مهمه و...بحث من فرهنگ نیست کلا میخوام بگم خدا توی قلب ماست قرارنیست فقط حجابیا رو بپذیره وبقیه جهان رو بندازه اتیش بخاطرحجاب

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
من همیشه میگم حجاب اول همه واسه آرامش وامنیت خودمونه من به شخصه باچادر احساس امنیت دارم تا الانم کسی ...

بله اینا همه درسته و مزد هم پیش خداوند داره اما اینکه یه نفرعاشق خدا باشه بگه چون حجاب ندارم پس ولش کن ،،نه اینطورنیست شاید یه زن خارجی کاملا بیحجاب ایمان وعملش نزد خدا پسندیده تر باشه ازمثلا منه باحجاب پرازگناه ،،بلانسبت شما و دوستان عزیز عزیزم

نه گلم این حرفا دروغه مافامیل داریم خارج هستن میگن اصلا اونجور که ماشنیدیم نیست میگن خانواده خیلی مه ...

پس چرا انقدر تجاوز وگرایش به جنس خودشون دارن و تغییر جنسیت وشیطان پرستی و خیلی چیزای دیگه که می‌بینیم 

اونجا زیاده 

نمیگم اونا میرن جهنم اونا هم عقل دارن و دسترسی به اینکه تحقیق کنن راجب پوشیدگی و اسلام و انسان بودن در کل 

حالا اونا به کنار واقعه ایران دیگه دارن انسانیتم از دست میدن با یه سری کاراشون یه سری از  ماها فقط اسلام نما هستیم و به همه دین عمل نمی‌کنیم جاییشو که دوس داریم عمل می‌کنیم جاییشو که دوس نداریم عمل نمی‌کنیم و این اسلام نیست

پس چرا انقدر تجاوز وگرایش به جنس خودشون دارن و تغییر جنسیت وشیطان پرستی و خیلی چیزای دیگه که می‌بینی ...

عزیزم توی ایران هم همه اینا هست اما مخفیانه اونا چون ازادن جار میزنن وما بیشتر اطلاع داریم وگرنه توی همین نی نی سایت که کوچکترین جای عموم هست ببین چقدر خانما واقایون متاهل دارن خرابی درمیارن چقد همجنس گرا هست این فقط یه گوشه هست که بازم میگیم شاید دروغه اما ببین چقدر زندان های ایران لوا#ط داره چقدبدترازخارج تجاوز داشتیم خانما به خاطرحفظ ابرو وفرهنگمون سکوت میکنن اینا ربطی به خارج وایران نداره ایناهمه جا هست توی ایران خیلی بیشترهست من ایمان دارم که خدا اون سختگیری که میگن وباعث شدن خیلی ازجوونا ازش دور بشن نیست خداوندخیلی مهربونه نیت ما رو میسنجه وبعداعمالمون رو(به هرحال عقایدشما محترمه اما نه شما میتونید نظرمنوعوض کنید ونه من میتونم شما رو حتی تاصبح اگه بحث کنیم)انشالا فقط خداوند همه ما رو موردلطف ورحمت خودش قراربده

پس چرا انقدر تجاوز وگرایش به جنس خودشون دارن و تغییر جنسیت وشیطان پرستی و خیلی چیزای دیگه که می‌بینی ...

من معتقدم یه خانم باحجاب مزدخودشو داره نزدخداوند،ویه خانم بیحجاب اما با ایمان وعمل صالح اونم پیش خداعزیزه وجایگاه داره

سخت نگیر که زده میشی

فعلا اصول اولیه و واجب و رعایت کن تا عادت کنی بعد بهترش کن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰