2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم ک توافقی طلاق بگیریم بعد از اون همه عشق و عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 11337 بازدید | 149 پست

۱ سال تایم کمی برای اشنایی بوده

شمام سنت کمه برا ازدواج

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تا استارتر تایپ کنه من یه چیزی بگم 

اون خانم که تاپیک رعد برق زده بود خیلی منو ترسوند خیلی میترسم بخوابم 

شما نمی‌ترسین از رعد و برق؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

(یادم رفت بگم ک من قبلا یه نامزدی ناموفق هم داشتم )

بعد از بک سال دوستی 

عقد کردیم به سختی 

دوماه اول همه چی گل و بلبل بود 

ولی بعدش کم کم مشکلات شروع شد 

اول فهمیدم فیلم پور،..ن میبینه 

و فیت..یش پا داره 

ک دعوامون شد و گذاشت کنار ✅

فهمیدم خیلی سیگار میکشه 

حداقل روزی یکی دو تا پاکت 

ک نتونستم تغییرش بدم ❎

خیلی رفیق باز بود 

هر روز میرفت پیش دوستاش نتونستم کامل عوضش کنم 

ولی الان هفته ای یک بار میره ❎

مشروب میخوره ❎

یه بار فهمیدم گل میفروشه ک گذاشت کنار ✅

فحش میده و داد میزنه نتونستم عوضش کنم ❎

ساعت کاری نداره 

از صبح زود تا ۱۲،۱ شب نیست ❎

ول خرجه پس انداز نداره ❎

خیلی نامرتب و کثیفه❎

این بدی هاش هست ک به مرور فهمیدم 

پارت ۲

آلان اتفاقی ک بینمون افتاد رو میگم ک چی شد ک بگم. طلاق 

کجا رفتی نصف شبی مسخره کردی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بچه ها تا استارتر تایپ کنه من یه چیزی بگم  اون خانم که تاپیک رعد برق زده بود خیلی منو ترسوند خ ...

قفل کرده بود درسته منو هم دق داد نمی‌دونستم رعد و برق آدم به این راحتی بکشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
(یادم رفت بگم ک من قبلا یه نامزدی ناموفق هم داشتم ) بعد از بک سال دوستی  عقد کردیم به سختی ...

انچه خوبان همه دارن این دوستمون یکجا داره چ خبره 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده