2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم ک توافقی طلاق بگیریم بعد از اون همه عشق و عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 11337 بازدید | 149 پست
من لذت میبرم

واقن؟ انقدم عنوانش وحشتناک بود (رعد و برق آخر الزمانی رشت) ما سمت کرجیم ولی چون فوبیا دارم خیلی حالم بد شد 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟چطوری اصلااا  مگه میشه 🤦🏻‍♀️

اره بابا کلی عوض میشن شوهر من میگه دیگه خرم از پل گذشته اونموقع خییییلی بهم توجه می‌کرد بعد عروسی خیلی کمتر شد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

خلاصه ک اول نامزدی و عشق و عاشقی 

ما افتادیم تو دعوا و قهر 

شوهرم هی میگفت تغییر میکنم 

بهتر می‌شد ولی کامل عوض نمیشد 

کلی خاطرات بد داریم 

و 

در حال حاضر حرمت ها از بین رفته 

و مثل روز اول نبستیم 

دیگ ناراحتیم براش مهم نیست 

باهاش حرف نزنم براش مهم نیست 

قهر کنم براش مهم نیست 

گریه کنم براش مهم نبست 

در صورتی ک قبل  ازدواج یه جواب زنگشو دیر میدادم گریه می‌کرد و کلی نگرانم می‌شد 

پارت ۳

پارت بعدی پارت آخره 

یسوال از متاهلا ذهنمو درگیر کرده شاید تاپیکشو زدم ممکنه یه پسر اوایل از لحاظ اخلاقی خیلی خوب باشه م ...

همه همینن

کیو دیدی قبل عقد فحاشی کنه و داد و بیداد کنه و خسیس باشه و خانوادش دخالت کنن و دختری زنش بشه؟؟

خانوادش که مشکلاتشو گفتن..

اونا میشناختن بچه خودشونو .

شما اصرار کردی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️به این زندگی 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خلاصه ک اول نامزدی و عشق و عاشقی  ما افتادیم تو دعوا و قهر  شوهرم هی میگفت تغییر م ...

مگه بچه زیر ۳ساله که بتونی تغیرش بدی؟اون دیگه ۲۶سالشا و همینه...باید با آدمی ک مدلش مثه خودشه ازدواج کنه..

من نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن میتونن همسرشونو تغیر بدن..اکنم تغییرات بزرگ..حالا چه زن چه مرد

زندگیتون پر از عشق
چرا ؟چطوری اصلااا  مگه میشه 🤦🏻‍♀️

اره قبلا ازم حتی میخواست اگه چیزی باشه به خانوادم هیچ وقت دروغ نگم فکر میکردم خودش هم این مدلیه ازش خدا ساختم آلام دوساله زنشم دوهفته بعداز عقدم فهمیدم اونجور قبل از عقد خودشو نشون می آد نیس