2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین

173 بازدید | 14 پست

من پونزده سال ازدواج کردم .همسرم اعتیادبه قرص وتریاک داشته به من نمی گفت ومن هم ساده شک نمیکردم فک میکردم خیلی ادم خوب وساده ایه درحالی که خودم ساده بودم من سه تابچه دارم الان یه ساله که همسرم بعدفهمیدن من ترک کرده خداروشکر

ولی من ازاینده وهمه چیزش میترسم ودوس ندارم اگه خدانکرده لغزش کرد بمونم کنارش ولی دلم میخواد تااون زمانی که انشالله پیش نیاد انقدرقوی بشم که اسیرش نشم .

یه شغل خدمات تو بیمارستان دولتی با وجود اشنا برام پیداشده ولی استرس دارم چون بچه کوچیکم دوسال ونیمه اشه درضمن غریب هستم تواین شهر وکسی نیست بچه هام وبسپرم مگه دخترم وبه خواهروبرادر بزرگترش بسپرم که 9و12سالشونه به نظرتون بااین شرایط زندگی کاروقبول کنم میدونم که این کارنباشه دیگه جای دیگه بااین شرایط نمیتونم برم حقوق شوهرم هم کفاف نمیده لطفا راهنماییم کنین خواهرانه ممنون

بچه کوچیک رو الان تابستونه به خواهربرادرش سپردی،  پاییز که برن مدرسه چه کار میکنی؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا و ابدا. بچه‌ هارو ول کنی بری کار کنی که چی بشه؟ 

این جور مستقل شدن دوزار هم نمیرزه

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من بچم به سالش بود میدادم دست خواهرم که ده سالشه هم دوسش داره هم خیلی مراقبشه غذا رو فقط از دست اون میخوره اگه مطمنی مراقب بچه هستند ولشون کن

کوچک تر آنی که برنجانی✌️😊
شوهر منم ب تازگی تو بیمارستان قسمت خدمات مشغول شده کار بیمارستان خوبه؟ شیفتات رو اگه بتونی نصف روز ...

سخته کاربیمارستان ولی باشرایطم مجبورم کارکنم مگه کوچیکه روببرم بزارم مهد اونجا

اگه کوچیکه روببرم مهداونجا چی

اگه مهد ببری شاید

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
من بچم به سالش بود میدادم دست خواهرم که ده سالشه هم دوسش داره هم خیلی مراقبشه غذا رو فقط از دست اون ...

بچه هام دوسش دارن بهشون گفتم مواظبش باشین بهتون ماهانه پول میدم قبول کردن تابستون که راحتم بچه ها کلا خونه ان پاییزهم یکیش وبزارم صب یکیش هم عصر هرنوبت یکیشون باشن 

اگه کوچیکه روببرم مهداونجا چی

ببین بستگی به بچه هات داره باید ببینی بچه های ارومی هستن یا شلوغ کار 

ببین اگه تنهاشون بزاری خدایی نکرده کار خطرناکی نمیکنن 

اگه میبینی نسبت به سنشون فهمیده هستن که چندین ساعت تنهاشون بزاری برو سرکار 

ولی به هیچ عنوان کوچیکه رو پیششون نزار 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم