2777
2789
عنوان

صادق باشین باهام لطفا😭

117 بازدید | 4 پست

این حجم از سردرگمی طبیعی نیس ، من نمیتونم حتی برای غذایی که بخورم تصمیم بگیرم ، البته من از بچگیم عادت کردم به خاطر اینکه نکنه دیگری چیزی رو بیشتر دوس داشته باشه و با انتخاب من علایقش نابود بشه گفتم برا فرقی نمیکنه ، از بچگی عادت داشتم هر کی ناراحتم کرد نشون ندم ، عصبانیتم ، ناراحتیم ، شادیم ، خوشحالیم ، ذوقم ، هیچ کدوم تو چهرم نشون داده نمیشه ، نمیتونم علاقه مو به دیگران توصیف کنم ، نمیتونم از خودم دفاع کنم ، همه فک میکنن یه آدم تو سری خور بی عاطفه م که مث گاوم حتی حالیش نمیشه💔 نمیتونم با دیگران حتی مکالمه ساده هم داشته باشم ، نمیتونم بگم چه دردی باهامه و مشکلم چیه ، از وسواس فکری شدید و نشخوار فکری شدید رنج میبرم و این واقعا اذیتم میکنه ، علایقمم نمیدونم نمیدونم چه رشته ای برم ، وقتی مامانم میگه چی دوس داری خودت برای اینکه طفره برم میگم به درس خاصی علاقه ندارم و اونم میگه پس تو چی دوس داری اصلا ، خسته شدم ، روانیم ؟ اینم بگم که خانواده پدریم اکثرا همه درونگران و خانواده مادریم اکثرا همه برونگرا و بیشتر خانواده مادریم بهم میگن تو احساس نداریو دلت اصلا مگه تنگم میشه و .....

اینم بگم که اصلا مامان بابام منو مقایسه نمیکنن با کسی یا بهم تو سری نمیزنن ، مشکلیم تو رابطه باهاشون ندارم و تاحالا باهاشونم دعوا نکردم و اونا هم دعوا نکردن ،سعی شونم میکنن تا حد توان برام چیزی رو که بخوام فراهم کنن ، ولی لوس بار نیاوردن ، البته من در اکثر مواقع سعی میکنم چیزی ازشون نخوام با اینکه اونا اصلا اینجوری نیستن ، اینم اضافه کنم که خیلی آدم تعارفی هستم و خیلی مواقع از بسیاری از علایق و رفاه ها برای تعارفی بودنم گذشتم و اگرم نیاز داشتم از دیگران چیزی نخواستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...من تو زمینه روانشناسی ی کم مطالعه داشتم...شما باید بری پیش روان شناس...چیز خاصی نیست، این مدل فکر کردن های زیاد به مرور شده الگوی فکری شما که روانشناس بهت یاد میده چجوری الگویی که الان ذهنت بهش عادت کرده رو درستش کنی...زودتر برو که دیگه اذیت نشی...ولی حتما پیش ی روانشناس ماهر و باتجربه برو چون اگر مهارت نداشته باشه بدتر آسیب میزنه من مرکز مشاوره سبل السلام رو میشناسم تو سعادت آباد که خیلی خوب بود و چند تا روانشناس خوب بخوام معرفی کنم بهت یکی مینا فتحی آشتیانی، سیده زهرا عمادی ، خانم دکتر مهرنسا شهابی هم عالیه 😊