2777
2789

خودم این قدر سوال بی جواب دارم نمیدونم کدومو بپرسم.بهش میگفتم به چه گناهی پدرم رو دوسالگی ازم گرفتی؟فقر بیچارمون کرد.

این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.

ازش میخواستم ارزوم رو براورده کنه و بغلم کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتم خدایا مشکل همه مردم جهان رو رفع کن. حاجت من و تمام ایرانیا رو ب حرمت ابرومندان ب درگاهت بده

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
میکفتم دستم به دامنت طفلم شفا بده برادرم اهل کن

الهی امین

این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
خدا همیشه ما رو میبینه و به حرفامون گوش میده. هر وقتم‌ خواستم باهاش صحبت کردم. 

این که بله.

اگه اون در قالب جسم جواب سوالات مارو میداد چی میپرسیدی؟یا چی میخواستی؟

کاش برای دردهامون مرهمی بود .کاش شونه ای بود که سرمون رو بذاریم روشو یه دل سیر گریه کنیم.چقدر زندگی سخته

این که بله. اگه اون در قالب جسم جواب سوالات مارو میداد چی میپرسیدی؟یا چی میخواستی؟

هیچی. خدایی که بخواد یه جسم باشه که ارزشی نداره. چون اگه جسمی باشه که ببینمش تهش میشه مثل یکی که عاشقشم ولی نمیتونم نهایت عشقمو بهش نشون بدم. چون از درونم خبر نداره

خدایی که میدونم تو تک تک مولکولهای من رو اگاهی داره برام با ارزشه. خدای با عظمت و دست نایافتنی.

اینکه سوالات یا خواسته های دارم بله درسته. ولی خب همین الانم میتونم ازش راهنمایی بخوام. میدونم خودش مسیرمو روشن میکنه. 

به هر حال هیچ وقت نمیتونم تجسم خدا رو قبول کنم. چون اونطوری دیگه برام جنبه خدایی نداره