2777
2789
عنوان

راننده اتوبوس و زنه

389 بازدید | 5 پست

امروز رفته بودم با تور جایی بعد یه زنه جلو اتوبوس نشسته بود جای شاگرد راننده خیلی با راننده حرف میزد راننده هم به زور جوابش میداد بعد راننده بالاخره حرف زد تو حرفاش گفت من که زنمو دوس دارم این زنه هم گفت عشقتون پایدار ان شالله به پای هم پیر بشید ولی خیلی خوب بود راننده اهل لاس زدن نبود والا من سرکارم همکارام خیلی میبینم اهل بگو بخند با خانما هستن اولین بار یه اقا دیدم اینقدر محکم بود

زنه روسریش هم افتاده بود پاهاش هم دراز کرده بود رو داشبور اتوبوس😅

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جیگرم حال اومد

والا منم همینطور راننده تو حرفاش گفت تور قبلی برده بودم یه خانومی خجالت نمیکشه اومده کنار من میرقصه خب برو وسط اتوبوس برقص چرا بعضی خانما اینقدر بی بند و بارن داشت به این خانمه هم کنایه میزد😂

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
والا منم همینطور راننده تو حرفاش گفت تور قبلی برده بودم یه خانومی خجالت نمیکشه اومده کنار من میرقصه ...

چقدر زنا بعضیا شون بی حیان بخدا خودمم کنار شوهرم بودم توی ون نشسته بودیم میرفتیم حرم از هتل برای نماز صبح، سه تا زن انقدر به شوهرم نگاه میکردن و هم و بغل میکردن و هی برمیگشتن عقب، شوهرم واقعا کاریشون نداشت اونا کرم میریختن بعد من اومدم پیشش نشستم اون سه تا بیحیا  رفتن کنار، 

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(