2777
2789
عنوان

بله گفتن سر عقد🥴😂

1315 بازدید | 53 پست

بنظرتون چطور بله گفتنی مقبوله؟

من خودم (با اجازه بزرگترا) گفتن اصلا مشکل اساسی دارم ،بابا لامصب با اجازه بزرگترا رفتی نشستی سر اون سفره عقد دیگهههههه چه اجازه گرفتنیه اخه😂

و کلا با بله طولانی و شعر سرایی کردنم مشکل دارم و خجالت میکشم بد جور ، مثلا: با توکل بر خدا ، به امید زندگی پر از عشق ووو..... ینی قیافه بابام میاد جلوم وایییییییییی🤣🤣🤣🤣😅

یدونه بله خالی گفتن نظرتونه؟؟؟؟؟خودم اینطوری دوس میدارم😁

(مجردم عقدمم نیس ولی واقعا ذهنمو از بچگی میخوره این قضیه😵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط گفتم بله

بله کش دار هم نه ها

بله محکم افسری😂

هنوز همسرم به شوخی میگه بله گفتی من زرد کردم 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی