2777
2789

دعوا شون شده، هر دو مقصر بودن 

آقا آنلاین بوده و جواب خانومه رو نداده 

و خانومه هم وقتی روز بعد باهم قرار داشتن پیاما شو جواب نداده و سر قرار نرفته و چندساعتی هم بلاکش کرده 

اسکرین شاتو تو پست بعدی میذارم 

قرار ازدواج باهم دارن 

خانومه 25 ساله 

آقا 34 ساله 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

بلاک یعنی چی واقعا زشته

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐این رفتار های بچگانه چیه

دلیلشو میپرسید شاید مجبور شده اول یکاریو کنه 

بلاک و اینا یعنی چی اخه:/

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
میگه بعد این پیام جوابی نداده، الان باید چیکار کنه؟ 

با یه اسکرین که نمیشه نظر داد ،ولی با همین چندتا پیام میشه فهمید دختره یکم تند رفته در مقابل پسره هم رفتارای رو مخی داره یعنی چی که جواب نمیده 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
با یه اسکرین که نمیشه نظر داد ،ولی با همین چندتا پیام میشه فهمید دختره یکم تند رفته در مقابل پسره هم ...

مثلا میخواسته متوجه بشه ناراحته 

چون مطمئن بوده آنلاینه پی وی اینو باز نمیکنه یه جورایی بهش شک کرده 

مثلا میخواسته متوجه بشه ناراحته  چون مطمئن بوده آنلاینه پی وی اینو باز نمیکنه یه جورایی بهش شک ...

راستس منم بودم جای دختره ناراحت میشدم حالا قضیه هر چی هست این جور وقتا باید حرف زد واقعا رو اعصابه مرد گنده سین نکنه یا سین کنه جواب نده 

راستس منم بودم جای دختره ناراحت میشدم حالا قضیه هر چی هست این جور وقتا باید حرف زد واقعا رو اعصابه م ...

منم به دختره حق میدم، به نظرت پیام بده دوباره؟ یا منتظر بمونه پسره پیام بده یا زنگ بزنه بهش 

منم به دختره حق میدم، به نظرت پیام بده دوباره؟ یا منتظر بمونه پسره پیام بده یا زنگ بزنه بهش 

نه اصلا دختره دیگه نده خودشو کوچیک میکنه پیام آخر رو داده و جوابشو اون آقا نداده صبر کنه خودش بیاد