2777
2789
عنوان

لک صورت و کک و مک

1581 بازدید | 14 پست

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید و به هیچ عنوان تبلیغ کرم و روشن کننده ای نزارین 

من از وقتی یادم میاد لک و کک و مک داشتم و روز به روز بیشتر و پررنگ تر میشن 

همه چیز هم استفاده کردم و نتیجه نگرفتم 

از بخور بابونه گرفته تا کرم روز و شب و صابون تریاک، عصاره شیرین بیان، ماسک بابونه و ماست، گلاب، تخم مرغ آب لیمو زردچوبه و....

حتی چند دونه از لکه ها رو لیزر کردم که ببینم جواب میده یا ن که تاثیری نداشت و بدتر شد 

خواهشاً اگه لک داشتین و کرم یا ژل لایه بردار یا لیزر خاصی  انجام دادین و لک ها از بین رفته راهنمایی کنید ممنونم 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

من به توصیه یه بانوی تو نی نی سایت روغن نارگیل مصرف کردم خداروشکر خیلی لک روی گونم کمتر شده خدا خیر بده اون کاربر که بهم توصیه کرد 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من به توصیه یه بانوی تو نی نی سایت روغن نارگیل مصرف کردم خداروشکر خیلی لک روی گونم کمتر شده خدا خیر ...

عزیزم روغن نارگیل رو از کجا تهیه کردین دست ساز بود یا از این روغنای داروخانه؟؟ روش چی نوشته 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روغن نارگیل رو از کجا تهیه کردین دست ساز بود یا از این روغنای داروخانه؟؟ روش چی نوشته 

من روغن نارگیل دختر خالم گرفت برای منم داد از این کاسه نارگیل خشک خرید داد به روغن گیرهای که تو شهر هست براش روغن گرفت خالص خالص بود روغنش.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
من روغن نارگیل دختر خالم گرفت برای منم داد از این کاسه نارگیل خشک خرید داد به روغن گیرهای که تو شهر ...

ممنون عزیزم 

خواهش گلم.تو این همه صورت صاف شانس من شماهم اقتاد لک کک مک 🥴🤪

اره واقعا دیگه خسته شدم از لکهام

من به توصیه یه بانوی تو نی نی سایت روغن نارگیل مصرف کردم خداروشکر خیلی لک روی گونم کمتر شده خدا خیر ...

من ب خیلیا توصیه کردم نکنه خودم بودم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
خب اطراف چشم نزن اگر بهت میسازه همون روی گونه اینا بزن

اره اینم خوبه ولی من چون زیر چشام تیره شده بود در کل برای تیرگی زیر چشم میزدم که خوب بود ولی اذیت میشدم.

❤️‍🩹 I`m ok