تصمیم گرفتیم به جای عروسی و ریخت و پاش، کل هزینه رو بدیم برای درمان بچه های سرطانی .
عقلن خانواده ی ما خیلی تو چشه و معتقدن همه چی باید خیلی عالی و مفصل برگزار بشه.
دوراهیه بدیه.
یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ میگفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ میگفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
بهترین کارو میکنی بخدا .. خیرش تو زندگیتم میاد ولی حتما لباس بپوش و اتلیه برو که حسرتی رودلت ...
مرسی عزیزم
به نظرم مقداری برای اون کار خیر هزینه کنید و مقداری هم یه عروسی و جشن مختصر بگیرید
ارهه