2777
2789

نمیدونم این تصمیمم درسته یا نه 

ولی قلبن میخوایم انجامش بدیم.

تصمیم گرفتیم به جای عروسی و ریخت و پاش، کل هزینه رو بدیم برای درمان بچه های سرطانی . 

عقلن خانواده ی ما خیلی تو چشه و معتقدن همه چی باید خیلی عالی و مفصل برگزار بشه.

دوراهیه بدیه.

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت و همسرت موافقید ؟ 

بله

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
بهترین کارو میکنی بخدا .. خیرش تو زندگیتم میاد  ولی حتما لباس بپوش و اتلیه برو که حسرتی رودلت ...

مرسی عزیزم

چقدر خوبید شماها  من همچین کارایی نمی تونم بکنم

قربونت 

عروسی بگیری یه مشت مفت خوربیان بخورن بریزن  بعدم برن بگن عروس زشت شده بود  داماد فلان بو ...

این جوری فکر کنی، هیچ کس نباید هیچ جشنی بگیرد 

البته این یه فکری هست که بین مردم گفته میشه 

به نظرم مقداری برای اون کار خیر هزینه کنید  و مقداری هم یه عروسی و جشن مختصر بگیرید

ارهه