2777
2789

عزیزم درد داشت ؟ 

بعد با کندن پوست لبت اون پاک نمیشه ؟ 

من لبهام تیرست فقط میخوام یذره از این حالت در بیاد طبیعی بشه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قبل اینکه کارت تموم شد هی باید لباتو با دستمال مرطوب تر میکردی الانم خشک شده درست میشه فعلا پماد اینارو بزن چند روزی خوب میشه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
عزیزم درد داشت ؟  بعد با کندن پوست لبت اون پاک نمیشه ؟  من لبهام تیرست فقط میخوام یذره ا ...

درد نداشت چون یه پد بی حسی برام گذاشت تا فرداش لبم حس نداشت

ولی تو اشتباه منو نکن لبم الان بعد دو ماه هنو خشک نمی‌دونم تا کی همینجوری

اصلأ نباید پوست لب بکنی حتی وقتی اویزن میشه هم نباید دست بزنی

نه رنگش نمیره

درد نداشت چون یه پد بی حسی برام گذاشت تا فرداش لبم حس نداشت ولی تو اشتباه منو نکن لبم الان بعد دو م ...

درسته خیلی ممنون❤️

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

شما قبل اینکه کارت تموم شد هی باید لباتو با دستمال مرطوب تر میکردی الانم خشک شده درست میشه فعلا پماد ...

دو ماه گذشته خوب نشده روز شب دارم پماد بالم این چیزا میزنم اینقدر این پماد ها تو دهنم رفته هی دل درد گرفتم 

دو ماه گذشته خوب نشده روز شب دارم پماد بالم این چیزا میزنم اینقدر این پماد ها تو دهنم رفته هی دل درد ...

آخی میدونم خیلی بده خودم قبل اینکه کار تموم شد گفت با دستمال مرطوب تر نگه دار نکردم بعدش خیلی بد خشک شد پمادی میزدم بعد چند روز خوبم کرد اسمش یادم آمد میگم بعدش گفتم چه غلطی کردم انجام دادم ولی خوب میشه نگران نباش 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
آخی میدونم خیلی بده خودم قبل اینکه کار تموم شد گفت با دستمال مرطوب تر نگه دار نکردم بعدش خیلی بد خشک ...

به من نگفت دستمال مرطوب بزنم فقط گفت پماد Aچشمی بزنم . تا دو هفته گفت خوب میشه ولی نشد

مرسی یادت اومد بهم بگو خیلی دارم اذیت میشم 

به من نگفت دستمال مرطوب بزنم فقط گفت پماد Aچشمی بزنم . تا دو هفته گفت خوب میشه ولی نشد مرسی یادت او ...

دکتر درست گفته .فقط بعد تزریق چند تا قرص بهت میدم باید بخوری اونا رو بهت داد

به من نگفت دستمال مرطوب بزنم فقط گفت پماد Aچشمی بزنم . تا دو هفته گفت خوب میشه ولی نشد مرسی یادت او ...

اسمش زیروویت پماد چشمی