2777
2789
عنوان

بچها زندگیم داره خراب میشه تازه عروسم توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوع دیگم هست ک دیگه جا نشد بنویسم این یکیو من مقصرم تقریبا ولی جوریه ک شرایط ر.اب.ط.ه توی خونه ...

واااای 

اخه قشنگ جان ، تو ح ش ی ری و حیوونی ینی چی؟ 

اینا نیاز طبیعی و عادیه بین دو نفر . 

مثل محبت مثل عشق دیدن اینا هم بخش اساسی و خیلییی مهمی از رابطه دونفره است . 

بجای این حرفا باید با ارامش بگی ببین خونمون نمیشه شرایطش مهیا نیست . 

بیا هتل بریم چندساعتی . اینجورب درسته به هزینه میوفته ولی خب بیشتر ب ذوق میاد . 

نه اینک سذکوب و تحقیرش کنی . 

والا دامادای الان خیلی پررو شدن شوهر من میخاس همراهم بیاد تا وسایلی که من میخام بخرمو ببینه اگه بدون ...

اصلا جر ادم میاد بالااااا

خیلی رو میخواد بگی چرا رفتی خارجی خریدی ارزونتر بخر ک همه رو بگیری🤨اصلا بتوچههه

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍
یه موضوع دیگم هست ک دیگه جا نشد بنویسم این یکیو من مقصرم تقریبا ولی جوریه ک شرایط ر.اب.ط.ه توی خونه ...

واقعا بهش گفتی حیوونی؟😐 عزیزم تو رو خدا خودتو کنترل کن. سنتم کم نیست آخه. مواظب باش یه سری حرمتا که شکسته بشه دیگه تو رابطه هیچی مثل قبل نمیشه.

پدر من یه کارگره از شیره جونش داره برای زندگیم مایه میزاره خیلی سختم شد خیلییی

بهش  بگو عزیزم ببین ما به لطف تلاش های خودمون و خانواده ها زیر سی سال صاحب خونه و زندگی شدیم که بعضی مردم هنوز دارن با دوبرابر سن ما دنبالش میدون اونم روی تردمیل!!!!! پس حرفای بیخودی نزن و بیا زندگی رو با شادی و انرژی مثبت شروع کنیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خوآخرت چندسالشه؟

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
فعلا خودمو با این دلیل ک تحت فشار مالیه شدیده دارم قانع میکنم ک حرفاش ۱۰۰در۱۰۰ جدی نگیرم و اگه معذرت ...

یاداوری کن بابت ۳۰تومن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اصلا جر ادم میاد بالااااا خیلی رو میخواد بگی چرا رفتی خارجی خریدی ارزونتر بخر ک همه رو بگیری🤨اصلا ...

بگو وسیله کم باشه ولی شیک و خوب باشه بهتر از اینه از همون لحظه بفکر تعویضش باشم

واقعا بهش گفتی حیوونی؟😐 عزیزم تو رو خدا خودتو کنترل کن. سنتم کم نیست آخه. مواظب باش یه سری حرمتا که ...

اره متاسفانه بد گفتم و راه جبرانیم پیدا نمیکنم براش

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍