2777
2789

سلام خانوما من الان پنج هفتمه ودو هفته پیش دکترمتخصص رفتمو واسه دلدردای زیادم بهم استامینوفن کدئین داد ومنم تا سه روز خوردم اما هیچ تاثیری هم نداشت،وحالا فهمیدم خیلی خطرناکه واسه جنین حالا خیلی نگرانم،شما توی بارداریتون استامینوفن کدئین استفاده کردین بچه هاتون خوب بودن مشکلی نداشتن ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۶ هفته هستم دلم خیلی درد میکرد دکتر بهم شیاف پروژسترون داد دل دردم خیلی آروم شد.  کدئین نخور ...

آره به منم شیاف داد اما گفت اگر خوب نشدی اینو بخور وهیچ آسیبی هم به بچه نمیزنه ودردای خودت بدتره واسه بچه🥺🥺

آره به منم شیاف داد اما گفت اگر خوب نشدی اینو بخور وهیچ آسیبی هم به بچه نمیزنه ودردای خودت بدتره واس ...

شما حس میکنید هیچی تو شکمتون نیست یا فقط من این حسو دارم الان پنج هفته و چهار روز ولی هیچ حسی ندارم

منم پنج هفتم ولی حس نمیکنم باردارم هفته پیش یه تیر میکشید زیر شکمم ولی الان انگار هیچی نیست شما هم ا ...

من خییلی دلدرد داشتم وآره تیر میکشید زیر شکمم وکلا چون دوتا سقط داشتم ویک زایمان زودرس دکتر بهم استراحت داده،فکرمیکنم من اینقدر حساسم واسه بارداریام اینقدر اذیت میشم،اما شما نگران نباش انشاءالله که بارداری راحتی رو تجربه کنی