من 30 هفته و 3 روز رفتم سونو وزن تو سونو زده 31 هفته و وزن بچه رو زده 1560 بهداشت بهم میگه کمه لابد خونرسانی بهش ضعیفه
فکرم بدجور درگیره
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
سوال:سلام خوبین عزیزم وقت بخیر و روز خوش میگم کسی نمیشناسید نائب ختم قرآن و چله و نماز بخواد برای امواتشون ؟ لطفا اگه میشناسید معرفی کنید جهت قرآن سی جز و نماز استیجاری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱
حتما به بهداشت یادکترت بگو سونوگرافی بنویسه ببینه خُدایی نکرده دور گردن جنین بندناف هست؟ یانه! بعدشم کالر داپلرم برای بررسی وضعیت جفت
نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
من مولتی ویتامینامو سر موقع نمیخوردم ممکنه بخاطر اون باشه
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
حتما به بهداشت یادکترت بگو سونوگرافی بنویسه ببینه خُدایی نکرده دور گردن جنین بندناف هست؟ یانه! بعدشم ...
باشه حتما ❤️
چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱
نمیدونم من که اصلا قرص هامو یه خط در میون یادم میرفت بخورم ولی تو هفته ۳۰ پسرم دو کیلو و پنجاه بود& ...
وای پس نکنه جدی جدی خونرسانی بهش ضعیفه