2777
2789
عنوان

عدد بتا ۲۵

1686 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دو سه روز بعد از موعد رفتم آزمایش عدد بتام ۲۵ شد 

پنج ماه قبل هم بارداری شیمیایی داشتم البته اون موقع روز موعد ۱۲۵ بود بعد کم کم اومد پایین و هی لکه بینیم بیشتر شد  

الان میترسم همون اتفاق افتاده باشه الیته هنوز لکه بینیم کمه سر دخترم هم لکه بینی داشتم ولی خداروشکر موند برام

کسی با بتا ۲۵ بارداری سالمی داشته تجربه هاتون رو بگید 

خیلی ناراحتم 🥺😢

الان فردا میشه ۴۸ ساعت نمی‌دونم تکرار کنم یا نه فردا شب عازم سفرم اگه نرم آزمایش مثل خوره وجودمو میگخوره فکرش اگر هم برم اومده باشه پایین بازم کلی حالم بد میشه 

فردا تکرار کن اگه دوبرابر شد یعنی نرمال و شاید نیاز به دکتر و شیاف بشه 

من خودم چند. روز بعد موعدم ۴۲ بود

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا تکرار کن اگه دوبرابر شد یعنی نرمال و شاید نیاز به دکتر و شیاف بشه  من خودم چند. روز بعد م ...

فردا میشه ۴۸ ساعت قبل سفرم تکرار کنم اگر کمتر شده باشه خیلی بهم میریزم😢برام خیلی دعا کن 

شما چند روز بعد از موعد ۴۲ بودی دیگه تکرار نکردی ؟

لطفا به منم کمک کنید چند روز پیش اقدام داشتم الان چند روزه کمرم و لگنم درد میکنه از درد پریودی خیلی ...

من اون ماه که بارداریم شیمیایی بود بعد از اینکه آزمایشم مثبت شد چند روز بعدش از درد مردم و زنده شدم دیگه بعدش خونریزی شدم

حالا از الان فکرت رو درگیر نکن 

ولی این ماه هیچ علائمی نداشتم الانم خیلی درد خواستی ندارم فقط لکه بینی بعضی وقتا زیاد بعضی وقتا کم  

فردا میشه ۴۸ ساعت قبل سفرم تکرار کنم اگر کمتر شده باشه خیلی بهم میریزم😢برام خیلی دعا کن  شما ...

دقیقا یادم نیست چون مال۱۳ سال پیشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دقیقا یادم نیست چون مال۱۳ سال پیشه

مرسی عزیزم من یکم لکه هام بیشتر شده دیگه نمیرم آزمایش 

انشالله میرم سفر برمیگردم تا ببینم خدا چی میخواد 

احتمالا روز موعد بتام بیشتر از ۲۵ بوده بعدا اومده پایین چون عدد ۲۵ برای ۴ روز بعد از تاخیربود 

این دومین تجربه بارداری پوچم هست خیلی گریه کردم الان 

همسرم همه آیتم های اسپرمش خوبه به غیر از شکل اسپرم به خاطر اینه اینجوری میشه احتمالا 

برام دعا کنید 

خیلی بهم ریختم