2777
2789
عنوان

عدد بتا ۲۵

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 21 پست
مرسی عزیزم من یکم لکه هام بیشتر شده دیگه نمیرم آزمایش  انشالله میرم سفر برمیگردم تا ببینم خدا ...

عزیزم ان شالله هرچی خیر هست پیش بیاد .بازم حواست به خودت باشه اگه شک کردی که بارداری سالمی هست سریع برو آزمایش و دکتر 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بعد از اون بارداری پوچ دکتر سه تا پریودی استراحت داد ابعادش اقدام کردیم و دومین ما گرفت ولی خوب اینج ...

اگه تکرار شد باید آزمایش های تکمیلی بدی تحت نظر تا ان شالله دیگه تکرار نشه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تکرار شد باید آزمایش های تکمیلی بدی تحت نظر تا ان شالله دیگه تکرار نشه 

ببین خودم مشکلی ندارم همه آزمایش هارو دادیم 

شوهرم فقط مشکل شکل اسپرم داره یعنی رنج آزمایش رویان ۴ درصد  به بالا هست برای شوهرم یک درصده 

دکترم گفت چون تعداد و تحرک خوبه فعلا فقط تقویتی نوشت ارجاع نداد به اورولوژی 

گفتم اگه اقدام کنم دوباره پوچ باشه چی 

گفت اگه تو به اسپرم سالم فکر کنی اسپرم سالم میاد سمتت

عزیزم ان شالله هرچی خیر هست پیش بیاد .بازم حواست به خودت باشه اگه شک کردی که بارداری سالمی هست سریع ...

فعلا رها میکنم تا هفته بعد از سفر برگشتم میرم یه تیتر بتا میدم با جوابش میرم پیش دکترم