«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکثرا وضع هیمنه حتی همونایی ک درصدشونن خوبه هم به اندازه تلاششون نیست ولی مهم اینه این ماه اخرو باخت ندی و همچنان تلاش کنی این ماه میتونه خیلی نتیجه هارو عوض کنه....
چرا خراب کردی؟ نخوندی؟ تست نزدی؟ اشتباه داشتی تو روش خوندنت؟ اول بفهم چرا خراب کردی
مدیریت زمان نداشتم از استرس تند تند حل کردم اشتباه شد
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
من دوسال پشت کنکور بودم خیلی هم فشار روم بود تهش رفتم علوم تربتی دانشگاه ازاد خلاف میل قلبی ولی مطمنم کار توش هست دختر جون اگه مثل من تلاش نکنی به ارزوت نمیرسی اگه رشته مورد نظرت میخوای بجنگ براش کاری که من نکردم هنوز وقت داری برا چیزی که میخوای ادم با یه باخت ک زمین نمیزنه 😉
ببین دیگه کار از انگیزه و اینا گذاشته یه سال اومدی...پاشو بخون تیرو خوب بده تموم بشه بره دیگه
چقد میخوای عمرتو حروم کنی پای این کنکور بی صاحاب
بابا پدر خودتو در بیار این چند روزو بخون بعدا نتیجه اشو ببینی
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین
بابام میگه که باید یه کاری رو انجام بدی همیشه سریع نباش قدم های کوچیک بردار تا وقتی ک مطعمن ن ...
دقیقا سوال رو میخونم اما انگار نمیتونم حل کنم یا غلط حل میکنم انگار تسلط ندارم نمیدونم دیگه چیکار کنم کلافه ام
اکثرا وضع هیمنه حتی همونایی ک درصدشونن خوبه هم به اندازه تلاششون نیست ولی مهم اینه این ماه اخرو باخت ...
میانگین سی چهل 💔این درصدو پارسالم داشتم