2777
2789

درباره ی انتخاب رشته ست. 

به هنرستان علاقه دارم ولی هنرستان شهرمون شنیدم خیلی جالب نیست

در نتیجه اگر بخوام برم هنرستان باید برم تهران 

ولی به نظرم تهران اصلاً جای زندگی نیست مخصوصاً برای آدمی مثل من

از اونجایی که من نمی‌تونم توی شهرهای پرجمعیت زندگی کنم (قبلا بودم، و کلافه میشم قشنگ)، تصمیم دارم برم سراغ علاقه دومم ادبیات و علوم انسانی 

ولی می‌ترسم حالا از پسش بر نیام، و اینکه هنرستان رو هم خیلی دوست دارم.... 

نمی‌دونم دارم با زندگیم چیکار می‌کنم تو رو خدا یکی کمکم کنه :)))))

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه هنرستانتون جالب نیست ؟

وضعیتش 

خیلی از رشته‌ها رو اصلاً نداره 

مثل اینکه سطح آموزش و ایناشم خیلی پایینه 

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
اول هدفت انتخاب کن ببین دانشگاه چی میخوای بخونی ،بعد طبق اون انتخاب رشته کن

به نویسندگی خیلی علاقه دارم... و کلاً به ادبیات 

ولی نمی‌دونم، بچه‌های هنرستان از همون دبیرستان وارد بازار کار میشن... یا مثلاً رشته انیمیشن که من علاقه داشتم بهش خیلی پردرآمده 

وضعیتش  خیلی از رشته‌ها رو اصلاً نداره  مثل اینکه سطح آموزش و ایناشم خیلی پایینه

اول برو ببین چه رشته هایی داره , شاید چیزی که میخوای رو داشت ،مگه فقط یه هنرستان داره شهرتون؟؟ سبک سنگین کن ببین کدوم بیشتر به نفعته همونو انجام بده ،شهر دیگم که شرایط نداری ،پس انتخابت باید خیلی معلوم باشه

به نظرم یه مشاوره تحصیلی برو کمکت کنه .

اول برو ببین چه رشته هایی داره , شاید چیزی که میخوای رو داشت ،مگه فقط یه هنرستان داره شهرتون؟؟ سبک س ...

آره فقط همین یه هنرستان رو داره، مشاور تحصیلی هم رفتم گفتن جز فنی حرفه ای هنر و انسانی چیز دیگه‌ای بخوای بری هم نمی‌تونی (بخاطر نمراتم- علاقه ایم ندارم البته)

ممنون به نظرم باید همینکار رو کنم