2777
2789
عنوان

دیروز فیبروز انجام دادم چطوری پاکشون کنم تورو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 28 پست

برو امروزارایشگاه تا زوده میتونه پاک کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن خوب هنوز خیلی زوده واسه این حرف 

بعدم خودت نمیتونی پاکش کنی چون پوستت الان زخمه بیشتر هم آسیب میبینه 

من خودم ماهه قبل انجام دادم انقد عالی شده که حد نداره

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

میرفتی میگفتی بهشون خراب کردن جای خوبی رفتی؟

بهش میگم میگه تو ترمیم درست میکنم برات اصلا خیلی کج و کوله زده آره خیر سرشون معروف هستن

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
رفتی حموم پاک نشدن؟ روغن زیتون بکش ببین پاک میشن

ن پاک نشد اصلا جدی با روغن پاک میشه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
فقط ترمیم مال همه اولش اینجوری میشه نباید میرفتی حموم الان خودت باعث شدی رنگ ها پخش بشن بعد بندازی ...

بابا من قبلا انجام دادم خیلی قشنگ بودن 

خوب به خود آرایشگره میگفتی راضی نیستی 

گفتم گردن نمیگیره که میگه الان ورم داره پوسته ریزی بشه درست میشن

مگه طرح شو اول با ماژیک نکشید برات ؟

بله کشید ولی اونی که اول کشید بالینی الان رو صورت من پیاده کرده زمین تا آسمون فرقشع

اب بشون خورده نترسیدی زخمت عفونت کنه؟ منم پارسال انجام دادم داغون بودن اولش بعد ۲۰ روز عالی شدن

ن متنفرم ازشون اگه می‌دیدی توم حق میدادی هرکاری کنم که پاک شن