2777
2789
عنوان

آدم هنرمند باید داداشش رو به کار بگیره💃+عکس🧿🦔

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 64 پست

این مدل رو فقط واسه اینکه میرم کلاس بافت مو و مدل نداشتم انجام دادم نیاز به جبهه گرفتن نیست

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون از پشت عکس میذاشتی انتظار نداشتم با ریش و سبیل مواجه شم😐

من فک کردم به داداشش یاد داده موهاش ببافه 😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من فک کردم به داداشش یاد داده موهاش ببافه 😂

دقیقا منم فک کردم خودشه اول😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اره توهم مثل من زخم خورده ای😂😂😂

🥲🥲🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همون از پشت عکس میذاشتی انتظار نداشتم با ریش و سبیل مواجه شم😐

عنوان تاپیک نوشتم چیه انتظار چی داشتید دقیقا ؟

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
دقیقا منم فک کردم خودشه اول😂

😂🤦‍♀️

عنوان تاپیک نوشتم چیه انتظار چی داشتید دقیقا ؟

فک کردم خودتی داره موها تورو میبافه😩😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

افغانید؟

نظر خودت از تاپیک و پروفم چیه ؟

اینا چرا اینجوری رفتار میکنن؟آدم ندیدن؟😐

احتمالا نه