شاهدختآتلانتیس مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1450 عنوان نظرتون درباره گوشی A55 ؟ 757 بازدید | 6 پست کدوم رنگش قشنگ تره ؟ به نظر خودم بنفشش این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟 1403/03/23 | 13:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهدختآتلانتیس مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1450 چند قیمته ؟ ۱۹ تومن این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
شاهدختآتلانتیس مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1450 ماه آینده بخوام بگیرم گرون تر میشه ؟ فک کنم بیاد پایین تر منم میخوام یکی دو ماه آینده بگیرم احتمالا پایین تر میاد همین چند روز پیش ۱۶ و ۵۰۰ بود و در عرض چند روز ۲ و ۵۰۰ رفت روش این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
شاهدختآتلانتیس مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 1450 ب نظرت شیائومی بهتره یا سامسونگ؟ قطعا با اختلاف سامسونگ این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟