2777
2789
عنوان

دیشب دلم خیلی شکسته بود😔

327 بازدید | 18 پست

به عادت قدیم نماز صبح خوندم قران و باز کردم

این ایه اومد

كسانى كه به خدا و لقاى او كافر شدند، از رحمت من نا امید هستند ؛ و براى آن‌ها عذاب دردناكى است!

عنکبوت ۲۳

یعنی پروردگار بسیار شیک در دهانمان کوفت

😂

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

هیچ کمکی نمیکنه و میگه حقم نداری ناامید باشی خب این یعنی چی  الان من یکی از عزیزانم بیمار شد هر چی زجه زدیم خدا رو صدا زدیم هیچ به هیچ الانم از بین رفته به چی الان باید امید داشته باشم دقیقا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ؟ یعنی واسه نداشته هامون نباید غصه بخوریم؟

نمیدونم مطلب من چیزه دیگه ای بود

حالا اگه شما غصه بخوری ایا فایده ای داره؟

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
هیچ کمکی نمیکنه و میگه حقم نداری ناامید باشی خب این یعنی چی  الان من یکی از عزیزانم بیمار شد هر ...

خوب راستش من با شما موافقم😃

دختر من چند روزه که دو سه تا از دوستام پشت سر هم عقد کردن خیلی از خدا دلخورم میگم من ده ساله دارم دع ...

یعنی به خاطر ازدواج غصه میخوری😞 ای خدا 

خدایا همه به راه راست هدایت کنه و خود بینایی ده و خود راهنمایی ما باش و ما را از شیطان محافظت

چشم😁

هیچ کمکی نمیکنه و میگه حقم نداری ناامید باشی خب این یعنی چی  الان من یکی از عزیزانم بیمار شد هر ...

هم دردیم

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤
به خاطر همه چی پدر خودم درآوردم درس خوندم شاغل شدم استخدام شدم ولی بنابر شرایطی نه پول دارم نه زندگی ...

همه مشکلات دارن فقط نوعش متفاوته

من ی وویس اشتباهی از مادرشوهرم دیدم اصلا ب اندازه کینه و نفرت نسبت بهش پیدا کردم ک خدامیدونه وجودش پر از کینه و نفرت ازش شد 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...