2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه لازم باشع سپرده میزارم

خب اول باید به صورت مجازی حساب باز کنید و درخواست کارت بدید بعد حساب تون رو شارژ کنید تا سقف 400میلیون بدون کارمزد وام میده اگه مثلا 100میلیون سه ماهه سپرده داشته باشید بعد از سه ماه حدود80میلیون بهتون وام میدن

کاربر آقا
خب اول باید به صورت مجازی حساب باز کنید و درخواست کارت بدید بعد حساب تون رو شارژ کنید تا سقف 400میلی ...

مبلغ مسدودی هم داره یا نه؟

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

خیلی بانک مسخره ایه، همش مجازیه وقتی مشکلی پیش میاد کسی نیست حلش کنه، برلی شرایط ضامن هزارتا شرط مسخره داره فکر کنم کمتر کسی موفق بشه از این بانک وام بگیره جز خودشون

.                                                                  

من ۳ سال پیش به خیال خودم وام ۲ درصد میگیرم ..رفتم حساب باز کردم و ۲۰۰ میلیون پول گذاشتم .خدا لعنتشون کنه اون موقع هیچی از من سوال نپرسیدن .بعد از ۹ ماه رفتم .گفتن نه نمیتونی وام بگیری باید اعتبار سنجی بشی..‌بعد گفتن نه شما چون شاغل نیستی ..رفتم از شرکت داداشم فرم گرفتم اره من شاغلم ..گفتن نه نمیشه بیمه نداری ..با جنگ و دعوا بالاخره بهم ۶۰ میلیون وام دادن .از من به شما نصیحت هر بانکی میرید اول بگید قبل از افتتاح حساب میخوام اعتبار سنجی بشم .گول وعده هاشون نخورید ..هم خودتون و هم ضامن ها رو اعتبار سنجی کنید .بهانه برای وام ندادن زیاد دارن .‌‌قبل از افتتاح حساب همش وعده الکی ..‌الان شنیدم بانک مهر ایران به خانم هایی که شاغل نیست وام میده .بازم قبل از هر کاری خودتون و ضامن ها رو اعتبار سنجی کنید 

خیلی بانک مسخره ایه، همش مجازیه وقتی مشکلی پیش میاد کسی نیست حلش کنه، برلی شرایط ضامن هزارتا شرط مسخ ...

اتفاقا تنها بانکیه که ضامن کارمند رسمی نمیخواد

شرایط ضامنش خیلی خوبه و فقط یک ضامن میخواد

من ۳ سال پیش به خیال خودم وام ۲ درصد میگیرم ..رفتم حساب باز کردم و ۲۰۰ میلیون پول گذاشتم .خدا لعنتشو ...

بله ایشون درست میگن

شرایط دریافت داشتن فیش حقوقیه و بعدش باید تو سایت اعتبارسنجی بشین

الان وام صفر درصد شده

من چندین بار وام گرفتم از بانک رسالت 

تا جایی که من متوجه شدم  وام گیرنده باید شاغل باشه .. 

ضامن هم همینطور قاعدتا 

چون هر دو باید اعتبارسنجی بشن.

فقط دفعه ی اول برای گرفتن وام باید هر دو نفر به کانون همیاری که نزدیک منطقه تون هست مراجعه کنید و برای سری های بعدی که بخوای وام بگیری نیازی به این کار نیست خصوصا اینکه خوش حسابی کرده باشی

اقساطش شاید سنگین باشه یا اینکه نیاز باشه امتیاز وام بخری 

ولی همینکه دردسر رفت وامد به بانک و بردن ضامن و این چیزا رو نداری خیلی خوبه واقعا 

و کارمزدش هم که صفر یا 4 درصد محاسبه میشه و پرونده ات تکمیل باشه سریع هم واریز میکنند

همینی که هست
اتفاقا تنها بانکیه که ضامن کارمند رسمی نمیخواد شرایط ضامنش خیلی خوبه و فقط یک ضامن میخواد

من کارمند رسمی معرفی کردم در روند تاییدش کلی وقفه افتاد انجام نشد

ضامن شغل آزاد معرفی کردم حتما باید کارتخوان به اسم خودش باشه، گردش حسابش نمیدونم چی باشه ... خلاصه نشد که وام بگیرم منصرف شدم و پولو از حسابم درآوردم

.