2777
2789
عنوان

ممکنه حامله باشم؟

276 بازدید | 16 پست

شش روز از موعدم گذشته 

سینه هام به طرز وحشتناکی درد داره 

حالت تهوع دارم 

همش خوابم میاد 

کمر درد دارم 

دلم یجوریه انگار انقباض داره 

فقط دعا کنید حامله نباشم 😫

چقد رررردلم میخواد جای تو باشممم

ولی اگه نمیخوای ایشالا بارداری نباشه برات

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو بی بی چک بزن ،هر بدنی فرق میکنه 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

انشاالله ک نیستی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
چقد رررردلم میخواد جای تو باشممم ولی اگه نمیخوای ایشالا بارداری نباشه برات

عزیزم ایشالله همین ماه باردار بشی 

امیدت به خدا باشه 

من خودم تنبلی تخمدان داشتم با کیست خوشه ای و رحم دوشاخ 

شوهرمم واریکوسل داشت ولی سر دوماه اقدام باردار شدم 

پس بدون هر چی نظر خدا باشه همون اتفاق میوفته 

چه مشکلی داری عزیزم؟ 

من تنبلی تخمدان دارم 7 ساله ازدواج کردم بعد سه سال و نیم انتظار باردار شدم ولی پوچ بود بعد دوماه دوباره باردار شدم یازده هفته ایست قلبی کرد حدود دو سال افسردگی گرفتم تا به خودم اومدم که حالم بهتر شد تصمیم مجدد گرفتم یه سری علائم مریضی اومد سراغم که فهمیدم ام اس دارم تازه دکتر بعد یک سال بهم اجازه بارداری داده شوهرم خیلی شوق داره هی میگه برو بی بی بزن مادرش نمیدونه اقدامم هی میگه زنگ بزن از دکترت اجازه بارداری بگیر کلا استرسم بیشتر شده مامان بابای خودمم منتظرن هی یه روز کفش میخرن یه روز لباس میخرن با کلی ذوق نشونم میدن 

من تنبلی تخمدان دارم 7 ساله ازدواج کردم بعد سه سال و نیم انتظار باردار شدم ولی پوچ بود بعد دوماه دوب ...

عزیزم نگران نباش هر چی بیشتر به خودت استرس بدی بارداریت عقب میفته 

من اصلا ادمی نیستم به کسی ترحم کنم پس اینو بدون حرفام از سر واقعیت بهت میزنم 

من خودمم تنبلی تخمدان داشتم. کیست بزرگ خوشه ای داشتم. رحم دوشاخ داشتم. شوهرمم واریکوسل داشت ولی بعد دوماه ازدواج باردار شدم 

من هیچ استرسی نداشتم و فقط امیدم به خدا بود 

دکترت رو هم عوض کن دکتر خوب برو ایشالا که مشکلت حل میشه 

دور از جون تو دختر خالم سرطان داشت پسرش رو باردار بود فک کن با شیمی درمانی و اینا اون بچه سالم به دنیا اومد 

عزیزم ایشالله همین ماه باردار بشی  امیدت به خدا باشه  من خودم تنبلی تخمدان داشتم با کیست ...

❤️💌ممنونم از انرژی مثبتت. تندرست باشین 🌱

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه