بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر خوب عزیزم خداروشکر خوشحال و امیدوار شدم با حرفات
مرسی گلم...من خیلی راه ها رو امتحان کردم...اصلا از زندگی ناامید شده بودم....فصد خون انجام دادم(دکترای سنتی رفتم)...بهم گفت اصلا سردی نخور...همش گرمی خوردم.. بدتر شدم...ویتامین دی میخوردم(دکتر عمومی رفتم) فرقی نکردم....باشگاه رفتم مربی گفت با ورزش خوبت میکنم...با خودت بالش کوچولو بیار بزار زیر کمرت و این جور ورزشا...همش مسخره بازی... بدتر شدم...آخرش رفتم ام آر آی بهم گفت دوتا دیسکت زده بیرون ده جلسه برام فیزیوتراپی نوشت...فقططططط اون خوبم کرد و ورزش هایی که میده...
وقتی دکترت گفته با فیزیوتراپی خوب میشی برو...شاید جلسات اول تاثیری نداشته باشه ولی جلسات بالاتر بهتر میشی....از این به بعدم رعایت کن...حتی میوه اینا هم نخر....
من کل خرید خونه گردنم بود..دیگه هیچی نمیخرم...همه رو میگم همسرم میگیره....بیرونم میریم باهم نمیزاره من یه کیسه بردارم...چون واقعا میدید چجوری عذاب میکشم...قششششنگ فلج بودم.
وقتی دکترت گفته با فیزیوتراپی خوب میشی برو...شاید جلسات اول تاثیری نداشته باشه ولی جلسات بالاتر بهتر ...
الان خیلی ناراحتم اخه چرا از این سن درگیر همچین مسئله ای باشم روحیه ام خیلی خرابه واقعا مشکلمم الان فقط همینه که سرکار میرم و همش نشستم خیلی بهم فشار میاد نمیدونم اینو چیکار کنم وگرنه بار سنگین و اینا رو رعایت میکنم
برای منم 10 جلسه نوشته گفته بعدش دوباره بیا ببینم چطور شده هنوز یه جلسه رفتم فیزیو دیگه ادامه میدم ببینم چی میشه
کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
وقتی دکترت گفته با فیزیوتراپی خوب میشی برو...شاید جلسات اول تاثیری نداشته باشه ولی جلسات بالاتر بهتر ...
عزیزم برامنم ۱۰ جلسه نوشت فقط اون روزایی که میرفتم خوب بودم الان پاهام بدتر شده شما چه کارهایی براتون انجام مبداد که خوب شدین؟ورزش هایی که بهتون داد چی بودن؟توروخدا اگه پیاممو دیدی جواب بده داغونم دیگه هر راهیو امتحان میکنم جواب نمیده😭
برای درمان بیرون زدگی دیسک باید مراجعه داشته باشید متخصص کایروپراکتیک . من برای درمان مشکلم پیش دکتر مسعود اعتدالی رفتم و چون جواب گرفتم ایشونو پیشنهاد میکنم
لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞 دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜