tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 عنوان برای کنکور ارشد ماهان یا مدرسان؟ کدوم بهتره 2399 بازدید | 13 پست برای کنکور ارشد روانشناسی میخوام شرکت کنم کلاسای ماهان خوبه؟؟؟ کسی اگر تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی... 1403/03/23 | 09:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimiaa12 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4574 نه پیشنهاد میکنم باید رفرنس بخونی در کنارش مدرسان یا روان آموز در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
aydajhgfd عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2115 سلام من پارسال ماهان ثبت نام کردم رشتمم روانشناسیه رتبه ۱۴۰ اوردمآنلاینه کلاساشون اگه این کلاسا نبود واقعا نمیدونم الان رتبم چند بود ای که دستت میرسد کاری بکن...
aydajhgfd عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2115 تنها عیبی که داره اینه که کلاسا خیلی فشرده و پشت سر هم هستن ای که دستت میرسد کاری بکن...
nilonili عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 1077 نه پیشنهاد میکنم باید رفرنس بخونی در کنارش مدرسان یا روان آموز رفرنس ینی چی؟
nilonili عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 1077 سلام من پارسال ماهان ثبت نام کردم رشتمم روانشناسیه رتبه ۱۴۰ اوردم آنلاینه کلاساشون اگه این ک ... عزیزم با کدوم گرایش روانشناسی میشه کلینیک زد؟
kimiaa12 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4574 رفرنس ینی چی؟ کتاب های اصلی روانشناسی که کتاب های کمک آموزشی از روی اونا نوشته میشه در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
aydajhgfd عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2115 عزیزم با کدوم گرایش روانشناسی میشه کلینیک زد؟ فکر کنم بالینی و عمومی دقیق اطلاعی ندارم ای که دستت میرسد کاری بکن...
tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 سلام من پارسال ماهان ثبت نام کردم رشتمم روانشناسیه رتبه ۱۴۰ اوردمآنلاینه کلاساشون اگه این کلاسا نبود ... همه درسا رو شرکت کردین؟ کتابای ماهان خوبه؟ هزینه کلاساش یکم زیاده دودلم شرکت کنم یا نه مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
aydajhgfd عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2115 همه درسا رو شرکت کردین؟ کتابای ماهان خوبه؟ هزینه کلاساش یکم زیاده دودلم شرکت کنم یا نه همه که نه هر گرایشی که بخواین من تربیتی خواسته بودم کلاسای تربیتی فقط شرکت کردم اگه دو دلید زبان و آمارش رو صد در صد پیشنهاد میکنم چون زبان و امار درسایی نیستن که تنهایی بشه خوند ای که دستت میرسد کاری بکن...
tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 همه که نه هر گرایشی که بخواین من تربیتی خواسته بودم کلاسای تربیتی فقط شرکت کردم اگه دو دلید زبان و آ ... منظورم از همه همون همه درس های گرایش تربیتی بود منم میخوام کنکور ارشد روانشناسی تربیتی بدم مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
tranquility96 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 519 سلام من پارسال ماهان ثبت نام کردم رشتمم روانشناسیه رتبه ۱۴۰ اوردمآنلاینه کلاساشون اگه این کلاسا نبود ... یه سوال اگر ازمون معلمی و ارشد و همزمان قبول شم بخوام برم امکانش هست؟ هم از لحاظ اینکه بشه هر دو رو باهم پیش برد هم از نظر ایراد گرفتن دانشگاه مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
aydajhgfd عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2115 یه سوال اگر ازمون معلمی و ارشد و همزمان قبول شم بخوام برم امکانش هست؟ هم از لحاظ اینکه بشه هر دو رو ... اطلاعی ندارم در این مورد ای که دستت میرسد کاری بکن...