2777
2789
انشالله انتقالت مثبت بشه،نه نگران نباش فقط خم و راست نشو از پله بالا و پایین نرو چیز سنگینم بلند نکن ...

انشاالله که ایشونم نتیجه میگیرن..علائمی چیزی دارن؟

من هیچ علايمی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که ایشونم نتیجه میگیرن..علائمی چیزی دارن؟ من هیچ علايمی ندارم

فعلا که خداروشکر تست بارداریش مثبته قبلا هم ای وی اف داشته ولی ناموفق ،اون دل درد داره لکه بینی زیاد داره شیاف براش کردن روزی دوبار امپولشم خب میزنه آنوکسا هم میزنه خواهرمن دیگه جنین نداره همین ۳تا واسش انتقال دادن ،

فعلا که خداروشکر تست بارداریش مثبته قبلا هم ای وی اف داشته ولی ناموفق ،اون دل درد داره لکه بینی زیاد ...

انتقال بار دوم میگیره ..جوابشونم مثبت شده پس دیگه جای نگرانی نیست..

من انتقال اولمه همه ی داروهامم سر موقع مصرف میکنم

فقط این که علايم لانه گزینی ندارم نگرانم

انتقال بار دوم میگیره ..جوابشونم مثبت شده پس دیگه جای نگرانی نیست.. من انتقال اولمه همه ی داروهامم ...

نگران نباش به خدا توکل کن خواهرمن بارقبل دوسال پیش انتقال داد بنظرم فاصله بین دوتا انتقالت کمتر باشه بهتره اگه خدای نکرده نگرفت سریع برای انتقال بعدی اقدام کن،شما دکترت کیه؟کدوم مرکز میری؟

نگران نباش به خدا توکل کن خواهرمن بارقبل دوسال پیش انتقال داد بنظرم فاصله بین دوتا انتقالت کمتر باشه ...

انشالله توکل برخدا

من همدان بیمارستان فاطمیه

خانم دکتر انوری

انشالله توکل برخدا من همدان بیمارستان فاطمیه خانم دکتر انوری

خواهر من مرکز مام تو تهران رفته طفلی کلی هزینه میکنه  هر بار خودمون شهرستانیم با هواپیما باید بره،خواهر من قبل آی وی اف هم دوتا سقط داشته یکیشون تو ۴ماهگی!سنشم بالاست ۳۷سالشه سر همین آی وی اف کلیییی حساسیت های عجسب غریب گرفته !دعا کن جنیناش بمونن منم برات آیت الکرسی میخونم خدا کنه مثبت بشی ،ولی بازم خواهرانه میگم اگهههه خدای نکرده نشد مثل خواهر من پشت گوش ننداز دوستاش هرکدوم تند تند پشت هم ای وی اف کردن نتیجش بهتر بوده براشون 

خواهر من مرکز مام تو تهران رفته طفلی کلی هزینه میکنه  هر بار خودمون شهرستانیم با هواپیما باید ب ...

قربونت برم عزیزم الهیی به حق امام زمان دلتون شاد بشه منم همینطور

منم ۳۷سالمه دیگه سپردم به خدا..

مرکز فاطمیه خیلی خوبه حتی از،شهرای دیگه به اینجا مراجعه میکنن..

دیگه نمیدونم والا تا خدا چی بخاد..