خب چون شیر میدی به بچت نمیشه بخوری 🥲 وگرنه دیکلوفناک عالیه
عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادر من پاهاش درد میکنه تا یه قرص دیکلوفناک میخوره سریع خوب میشه برام سوال شده بود ک منم بعد عمل میت ...
خیلی عالیه من برا کمردرد و گردن دردم میخورم عین آب رو آتیشه
آره نمیشه بخوری
نگران نباش ، میتونی قبل استفاده از شیاف یکم مقعدتو چرب کنی بعد استفاده کنی
امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و کوچولوت رو سالم بغل بگیری♥️
عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
ولی بعد عملم من ک مرخص شدم دکترم برام قرص چرک خشک کن و ضد درد داده بود میخوردم شیرمو بچم میخورد ک & ...
ب من که ضد درد فقط شیاف دادن
آهن و چرم خشک کن داده بودن
منم سزارین بودم
. من چون شقاق دارم یه شیاف بزارم تا سه روز از سوزش نمیتونم راه برم. واس همین ازش میترسم. مرسی عزیزم ...
فدات شم♥️
ای بابا چه بد🤦🏻♀️ خب قبلش به دکترت بگو شاید اون اجازشو داد
ب من که ضد درد فقط شیاف دادن آهن و چرم خشک کن داده بودن منم سزارین بودم
بعد عمل دیگه قرص مولتی ویتامین و کلسیم نخوردی؟ من سر قبلی نخوردم موهام خیلی ریخت. الان ک باردارم موهام نمیریزه و دوباره پر شد .تصمیم دارم بعد زایمان قرصا رو ادامه بدم ک دوباره نریزه . شما میخوردی؟