خب چون شیر میدی به بچت نمیشه بخوری 🥲 وگرنه دیکلوفناک عالیه
فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادر من پاهاش درد میکنه تا یه قرص دیکلوفناک میخوره سریع خوب میشه برام سوال شده بود ک منم بعد عمل میت ...
خیلی عالیه من برا کمردرد و گردن دردم میخورم عین آب رو آتیشه
آره نمیشه بخوری
نگران نباش ، میتونی قبل استفاده از شیاف یکم مقعدتو چرب کنی بعد استفاده کنی
امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی و کوچولوت رو سالم بغل بگیری♥️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...
ولی بعد عملم من ک مرخص شدم دکترم برام قرص چرک خشک کن و ضد درد داده بود میخوردم شیرمو بچم میخورد ک & ...
ب من که ضد درد فقط شیاف دادن
آهن و چرم خشک کن داده بودن
منم سزارین بودم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
. من چون شقاق دارم یه شیاف بزارم تا سه روز از سوزش نمیتونم راه برم. واس همین ازش میترسم. مرسی عزیزم ...
فدات شم♥️
ای بابا چه بد🤦🏻♀️ خب قبلش به دکترت بگو شاید اون اجازشو داد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب من که ضد درد فقط شیاف دادن آهن و چرم خشک کن داده بودن منم سزارین بودم
بعد عمل دیگه قرص مولتی ویتامین و کلسیم نخوردی؟ من سر قبلی نخوردم موهام خیلی ریخت. الان ک باردارم موهام نمیریزه و دوباره پر شد .تصمیم دارم بعد زایمان قرصا رو ادامه بدم ک دوباره نریزه . شما میخوردی؟