2777
2789
عنوان

قرص دیکلوفناک برای بعد سزارین میشه خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 19 پست
بعد عمل دیگه قرص مولتی ویتامین و کلسیم نخوردی؟ من سر قبلی نخوردم موهام خیلی ریخت. الان ک باردارم موه ...

نه نمی‌خوردم ، حتی وقت قرص آهن هم نداشتم

کلا بارداری ناخن و مو  عالی میشه، بعد زایمان بخاطر هورمونها موها میریزن ربطی به مولتی نداره و اینا نداره 

الان ۲ سال از زایمانم گذشته هم ناخنام مثل سابق شدن هم موهام حجمشون به قبل بارداریم برگشته 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ چقد خووووب    من افتضاح موهام میریخت. پس بخاطر هرموناست

آره گلی♥️

منم اونقدر بد می‌ریخت پسرونه زدمشون تا کمرم بلند بودن و به شدت نرم🥲

الان روی شونه هام اومدن و نرمن و حجم قبلی🌱

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

آره گلی♥️ منم اونقدر بد می‌ریخت پسرونه زدمشون تا کمرم بلند بودن و به شدت نرم🥲 الان روی شونه هام ا ...

موهای منم دقیقا مثل موهای تو. شوهرم همش میگفت یه بار برات صفر بزنم خوب میشه من میگفتم این موها رو صفر بزنم دق مرگ میشم  آخرش تا رو شونه هام کردم ولی بازم تاثیر نداشت. بعد دوسال اولین زایمانم دوباره باردار شدم و ریزش مو استوپ خورد خداروشکر. خوشحال شدم دوباره موهات مثل قبل پر شد انگیزه گرفتم

موهای منم دقیقا مثل موهای تو. شوهرم همش میگفت یه بار برات صفر بزنم خوب میشه من میگفتم این موها رو صف ...

ای جان😁😍 خدا برات حفظ کنه کوچولوها تو😍😍😍😍

مرسی عزیزم♥️♥️♥️

ناخنات چطور شدن بعد زایمان اولت؟