2777
2789

آزمایش همسرت داده خوب بوده؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت سنو بیضیه شده؟عکس رنگی گرفتی؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
من چند ماه خودم دارو و ........ آخر شوهرم آزمایش داد، سرعت اسپرمها کم بود، دارو تقویتی داد دکتر، حد ...

اسم داروها یادته؟ و اینکه دقیق چه مدت دارو خورد

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من چند ماه خودم دارو و ........ آخر شوهرم آزمایش داد، سرعت اسپرمها کم بود، دارو تقویتی داد دکتر، حد ...

داروهای همسرت میگم

منم نمیشم ۶ ماهه😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اسم داروها یادته؟ و اینکه دقیق چه مدت دارو خورد

دارم عکس میندازم برات.

گفت دو ماه بخوره، دکتر زنان خودم داد، گفت حالا تو دو ماه اقدام کن، نتیجه نداد ، برین اورولوژیست.

که تو همون دو ماه باردار شدم

1- از سه ماه قبل از بارداری باید مصرف روزانه اسید فولیک را شروع کرد هم زن هم مرد

2- روزی 30 تا دراز نشست برید تا عضلات شکم برای زایمان سفت بشه و همین طور بعدا احتمال ترک شکم کم می شه

3- روزی چند بار مثانه و مقعد را منقبش کنید هر بار 10 دفعه برای اینکه بعدها کنترل ادرار بهتر شه

4- پدر و مادر هر دو قاووت و عرق کاسنی بخورن

5- موزیک های شاد گوش بدهید

6- روزی نیم ساعت پیاده روی کنید

7- سعی کنید برشتوک – تخمه – ذرت – خرما – خیار با نمک زیاد – لبو و شکلات بخورید

8- 14 روز قبل از پریود بعدی اقدام کنید

9- از 9 روز بعد از شروع پریود یک شب در میان شروع کنید تا 19 روز

10- مردها از سه ماه قبل ویتامین سی بخورن و ویتامین ای

11- کشمش و زنجبیل بخورید

12- بعد از نزدیکی زن باید زیر کمرش بالشت بذاره و پاها رو به بالا و بعد هم روی پهلوی راست بخوابه حداقل نیم ساعت

13- به و گلابی بخورید گلابی هر دو

14- از 4 هفته قبل شروع کنید و هفته ای یک بار سیرابی بخورید تا ویار نداشته باشید بعدها

15- قبل از بارداری آجیل و میوه های قرمز مثل هندونه و گوجه و توت فرنگی و آلبالو زیاد بخورید و ماهی سالمون و اسفناج فندق زیاد بخور خانم و البته باقالی

16- حمام آب گرم نگیرید.    

17_چهل روز صبح ناشتا گرده نخل از عطاری معروف شهرتون بخرین یک ق چای خوری با عسل مخلوط کنین خودت و همسرت بخورین و شب قبل خواب

قرص زینک هم همراه شام بخورین

همسرت ویتامین eهم بخوره

دارم عکس میندازم برات. گفت دو ماه بخوره، دکتر زنان خودم داد، گفت حالا تو دو ماه اقدام کن، نتیجه ندا ...

ممنونم ازت🌹