2821
2789

دلت بی غم بگیر بخواب هیچکی ارزششونداره بخوای بخاطرش به پوستت تایم‌خوابت عصابت اسیب بزنی

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم خدا خودش برات، عاقبتشو نشون میده.. هرچقدر بیشتر فکر کنی بیشتر اذیت میشید.. نگران نباشیدد. خدایی هم هست

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
الان دیگه صبح شده نخواب اونم جواب پس میده❤

امیدوارم خیلی ظلم کردن بهم خیلی حتی از مخیله ادم هم خارجه اینقدر بی ذاتی باور کن تو هیچ دین و مسلکی باور نمیکنن این حد از شقاوتو

دقیقاا منم انشالله به بدترین نحو ممکن بی آبرو بشه سپردمش به خدا

برای من بی ابرو شده ولی داره ازارمون میده خدا نابود کنه هرچی ادم ظالمه رو خدایا اصلا باورم نمیشه مغزم داره میترکه پنج ماهه درست حسابی نخوابیدم

دلت بی غم بگیر بخواب هیچکی ارزششونداره بخوای بخاطرش به پوستت تایم‌خوابت عصابت اسیب بزنی

پنج ماهه درست حسابی نخوابیدم خدا لعنتشون کنه زندگیمو به گ...ه کشیدن چقدر من بی کس و تنهام واقعا 

امیدوارم خیلی ظلم کردن بهم خیلی حتی از مخیله ادم هم خارجه اینقدر بی ذاتی باور کن تو هیچ دین و ...

عزیزم تو با ارزش تر از اونی هستی که فکر یه اشغال نزاره بخوابی البته میدونم گفتنش اسونه

🫶

عزیزم تو با ارزش تر از اونی هستی که فکر یه اشغال نزاره بخوابی البته میدونم گفتنش اسونه

عزیزم فکر میکنم تو فکر میکنی قضیه عشقو عاشقی نه عزیزم من تینیجر نیستم بدبختی من بزرگتر تر از این حرفاست زندگیمو نابود کردن 

انشالله هرچه زودتر شرش کم شه میخوای درموردش بیشتر حرف بزنی ؟

نه نمیتونم میترسم تو همین سایت باشن و از غم من خوشحال بشن تو تاپیکای قبلیم کمی از ظلماشونو نوشتم خیلی کثیفن خیلی کاش حداقل تنها نبودم خیلی میترسم

عزیزم فکر میکنم تو فکر میکنی قضیه عشقو عاشقی نه عزیزم من تینیجر نیستم بدبختی من بزرگتر تر از ا ...

نه نه اتفاقا حس کردم قضیه این مدلی نباشه چون دلت خیلی پر بود منظورم کسی بود که اذیتت کرده ❤❤❤امیدوارم مشکلت حل شه

🫶

2825
2823
2791
2779
2792