2777
2789
عنوان

خانم ها فقط ✨🔞🚫

364 بازدید | 9 پست

بهم بگید خواهرم برای زایمانش 

اگر طبیعی بخواد به دنیا بیاره چقدر دردش زیاده؟ 

با اندازه یا مقیاس بگید 

ارزششو داره؟ 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب هیچکس توصیه اش نمیکنم

زن عموم عمل کرد تا بیش از ی هفته نمیتونس تکون بخوره

زنداییمم کاش مثل زن عموم شده بود🥲💔

نتونس طبیعی دنیاش بیاره سزارینش کردن و نمیدونم چیکارش کردن ک دیگ نمیتونه بچه دار بشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بستگی داره 

اگه تو دوره حاملگی حسابی کار کرده باشه در حد یه یبوست شدید

ولی اگه خورده و خوابیده سعی کنید چند روز آخر رو ورزش زایمان کنه.دوش گرفتن و روغن کرچک هم برا زایمان راحت خوبه

ولی باز میگم آدم با آدم خیلی فرق داره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
بستگی داره  اگه تو دوره حاملگی حسابی کار کرده باشه در حد یه یبوست شدید ولی اگه خورده و خوابید ...

این خوب بود.. مرسی

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!