2777
2789
عنوان

بازم این بیشرفا🦎😭

665 بازدید | 65 پست

بازم تابستون و این مارمولکایی بیشرف متنفرررررممممم از شکلشون 😭😭😭چقدرم زیادن با اندازه های کوچیک و بزرگ وایییییی خیلی ازشون میترسم دستشویمون بیرونه با استرس میرم دستسویی حتی در دستشویی رو از استرس نمیبندم😭🦎💔خیلی چندش و مکروهنننن 😭😭😭😭😭😭😭😭

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم این سوسک چندشا خیلی بدتر  و نفرت انگیز تر از مارمولکهان

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مارمولک شرف داره به سوسک المانی

المانی کدوماس ؟😁😁

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مارمولک که از سوسک بهتره  من از سوسک متنفرم

وای اون فقط چندشه

ولی مارمولک هم چندشه هم ترسناکه سرعتش هم زیاد دلم میریزه ازش💔😭

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

مرگ بر سوسک که 100000 ساله زنده است.. 

تند تند حرکت می کنه... 

همه جا هم هست... 

خیلی هم زشته... 

مارمولک به اون ماهی 

اصلا حیون خونگیه 

واقعا خداراشکر کن

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!