2777
2789

سعی میکنم خلاصه وار جمعش کنم

حدود 7ساله عروس این خانوادم،سن منو شوهرم کم بود

و شوهرم خیلی چیزارو بلد نبود و این شد کلی ازم کار کشیدنو برام اختیار داری میکردن و گاهی شوهرمو پر میکردن بر علیه م،بابامم میگفت دوران نامزدی کمتر برو تحمل کن میری خونت فاصله میگیری از اونا

خلاصه که کل مراسمم خلاصه شد تو یه شب اونم با خساست فراوون و خانوادم درکشون کردن گفتن بهشون فشار نیاریم...

عید امسال برادرشوهرم که 2سال ازم کوچیکتره عقد کرد و هرکاری برای من نکردن برای زن اون کردن،با قرض از دیگران،من اون زمان سقطم کرده بودم حالم خیلی بد بودو اینا باعث شدن افسردگیم دوبرابر بشه با اون حجم از تبعیض،همین شد که از جاریم از اول بدم اومد چون متوجه بودم حس برتری داره بهم که براش همه کار کردن،برادرشوهرمم قربونش برم انقد حسوده هرکاری میکنه زنشو از من بهتر جلوه بده و منو تخریب کنه جلو خانوادش،بخدا چند روز بعد مراسم عقد پاگشاشون کردم و کلی تدارک دیدم اما 9/5شب اومدن و جاریم گفت پریود شده و شام خورده نخورده پاشدن رفتن....بماند که بازم بهم برنخورد و کلی بهش عیدی دادم،حالا میرم خونه مادرشوهرم جدیدا متوجهم چقد بهش توجه میکنن و هرکاری برای من عیب بود برای این قابل توجیحه،مثلا پریشب مادرشوهرم بهم گفت مواظب باش خیابون نگیرنت بخاطر حجاب،جاریم و برادرشوهرمم بودن،بعد فرداشب دیدم جاریم بیرونه با مادرشوهرم میخوان برن پارک،مانتو بلند با پای تمام لخت پاشه و موهای باز،اونوقت همش تعریف حجاب و همه چیشو پیشم میکنن،هنوز نیومده دوتا النگو هم براش خریدن ولی ست عروسیه من کلا 9گرم بود،شوهر بیچارمم میگه چیکار کنم دست من نیست که کاراشون،بنظرتون چیکار کنم خیلی حرص میخورم و خودخوری میکنم خسته شدم از این همه درگیری ذهنی😞😞

منِ او🌹🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته رفته الان زندگیت و تلخ کنی گذشته و کارهاشون عوض میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خودتو دور کن.خودت راحتی و فکرت راحتره.من همینکارو کردم برامم دیگه مهم نیست برای کی اش میپزن برای کی جوجه.چون دیگه خونشون نمیرم.و این شده ک بیشتر بمن زنگمیزنن و فلان منم دوری بیشترو قبول کردم.

گذشته رفته الان زندگیت و تلخ کنی گذشته و کارهاشون عوض میشه؟

نه ولی هروقت که میبینمشون یکار جدید میکنن اذیتم کنن تمومی نداره کاراشون

منِ او🌹🍃

عزیزم حسادت در کلام شما بسیار آشکاره، احساست رو کاملا درک می کنم، می فهمم، متاسفانه گاه انسانها با تبعیض احساس کینه و نفرت و حسادت رو در ما بیدار می کنن، اما اینکه شما نیز ضعیف هستید و قدرتی ندارید کاملا مشخصه، قدرت ندارید که در برابر برخی خواسته های غیر معقول نه بگید و به دیگران اجازه ی دخالت رو ندید، کاری که احتمالا جاریتون به خوبی انجام می ده...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

باورکن اینجور تبعیض ها رو اکثرمون تجربه کردیم، من بخوام واست تعریف‌ کنم و میشه اندازه یه کتاب.... ولی واسم اهمییت نداره مهم اینه همسر آدم‌خوبیه، حواسش بهم‌هست، پرتلاشِ، همیشه دلش میخواد من پیشرفت کنم و....پس‌چرا با شخم زدن گذشته زندگی دوتامون و تلخ کنم؟!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودتو دور کن.خودت راحتی و فکرت راحتره.من همینکارو کردم برامم دیگه مهم نیست برای کی اش میپزن برای کی ...

من که از خدامه دور بشم اما جالبه اخرهفته ها منتظره مادرشوهرم بریم نریمم فکر میکنه شوهرمو پر کردم 

منِ او🌹🍃

عزیزم بی توجهی بدترین شکل رفتار با همچین انسان هاییه 

ذهن خودت و وقت ارزشمندتو صرف آدم های بیهوده نکن 

یادبگیر آدم های عقده ای و بی ارزش و حسود رو کنار بزاری 

میبینی زندگیت رنگ آرامش بخودش میگیره و درگیری های ذهنیت کم میشه

یه دهه هشتادی پر انگیزه... صاحب یه دختر کوچولو خوشگل و دلبر🥰 برای خوشبختی خونواده ۳ نفره ما دعا کنید🙂🙂

همیشه همینطوره

عروس اول جاده رو صاف میکنه بعدی فقط میتازه میره

به این فکر کن هدف ازدواج زندگی تو با شوهرت بوده ، بقیه حاشیه هایی هستن که برحسب احترام هفته ای یکبار باهاشون ی غذا میخوری

تجربه ی اطرافیان نشون داده بعد سه چهار سال همه اب ها از آسیاب میفته و بعد ی مدت هم همه قدر عروس اول رو میدونن

شما فقط بنا رو بگذار بر احترام و رفت و آمد حداقلی ،حتی حرف زدن و رابطه ی کلامی هم بر حسب نیاز و تمام

س جمله کلیدی دارم گاهی ب خودم تذکر میدم ،اینکه فقط عروس باش

عین یک عروس رفتار کن و حرف بزن و رفت و آمد کن.

عزیزم حسادت در کلام شما بسیار آشکاره، احساست رو کاملا درک می کنم، می فهمم، متاسفانه گاه انسانها با ت ...

نه عزیزم اون اقبال داره که من نداشتم وگرنه شوهرم دوسم داشت فقط یماه برای اشنایی چت میکردیم مادرشوهرم میگفت این دختر حتما قبلا با ده نفر دیگم چت میکرده و میخواست منصرفش کنه،اما جاریم هفت سال با برادرشوهرم همه جا میرفت مادرشوهرم دوسداشت زودتر ازدواج کنن

منِ او🌹🍃