2777
2789
عنوان

زن فقط یه وسیله اس!؟

613 بازدید | 16 پست

یه سوال دارم فقط خواهشا کسانی که توی زندگی خیانت دیدن جواب سوالمو با این دلیل ندن چون برام منطقی نمیاد 

چرا باید ازدواج کرد؟فقط برای تجدید نسل؟

از هرکی میپرسم میگه بالاخره آدم نیاز داره!

دقیقا این نیازه بده مگه زن یه وسیله اس برای برطرف کردن نیاز جنسی و عاطفی مرد؟یا برعکس،البته بیشتر من زن رو تأمین کننده این نیاز ها میبینم 

خب پس آدم دیوانه که نیست ازدواج کنه نه تنها بار مسئولیتش هاش بیشتر میشه بلکه نسبت به این موضوع وسیله بودن هم احساس بدی بهش دست میده 

اصلا وقتی فکر میکنم قراره روزی ازدواج کنم و فقط یه وسیله باشم حالم بد میشه 

من مخالف سر سخت ازدواج نیستم و تا الان هم به هیچ کس نگفتم ازدواج نکن ولی برای خودم که شده یه دلیل میخوام

آیا واقعا حقیقت همینه؟ما وسیله ایم؟

دم غروب،میان حضور خستۀ اشیامنتظری حجم وقت را می دید.

خیر زن و مرد باهم دیگه کامل میشن ولی بدون همدیگه هم میتونن صرفا بخاطر عشق یا برطرف کردن نیاز جنسی ازدواج میکنن و هردوجنس هم خیانت میکنن.

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره ادم نیاز دازه شامل :

نیاز جنسی

نیاز عاطفی

نیاز مالی

نیاز استقلال

نیاز محیط عاشقانه دو نفره

و برای بعضیا از این بیشتر هم شامل میشه

کل ازدواج و نیاز هاش دو طرفه و دو نفره هست نه مرد وسیله س و نه زن 

این دوتا ادم عاقل و بالغ قزاره باهم زندگی تشکیل بدن و برای رفع نیاز های همدیگه و خودشون تلاش کنن و تجربه های جدید داشته باشن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

همونطور که مرد نیاز جنسی داره و بنظرت زن وسیله رفع نیازه، مرد هم وسیله رفع نیاز زن حساب میشه نه؟ 

عزیزم این مسائل یه بخش از زندگی هستن اگه یکی باشه که همه جوره مچ باشه باهات انگار یه روح هستین در دو جسم زیاد به اون قسمت قضیه تمرکز نکن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نه وسیله نیستیم.ممکن شوهرت مثل شوهرمن باشه سالی یبارم به زور رابطه برقرار کنه.گاهی نیاز مرداکمتر از خانوماس.ولی در کل ازدواج همش دردسره و مسولیت .مگر شوهر پولدار خوش اخلاق و خوش قیافه

خب مشکل همینجاست که شما زن رو بیشتر تامین کننده نیاز میبینی😂نیاز که فقط نیاز جنسی نیست ما ادما به کلی چیز نیاز داریم یکی نیاز عاطفی داره یکی نیاز به قدرت داره یکی نیاز به توجه داره شما برای ارضای همه ی نیازهات بهتره که یه آدم کنارت باشه مگر اینکه اونقدر آدم خودساخته ای باشی که از پس خودت همه جوره بربیای و هیچوقت نگی کاش یکی الان کنارم بود تا اوضاع بهتر باشه

نیاز فقط جنسی نیست. خیلی از کسایی که ازدواج میکنن چون میخوان نیازهای عاطفی و جنسی و والد شدنشون تو چارچوب درست رفع بشه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا ارزش زن رو زیر سوال میبری اینجوری که گفتی یعنی شما کل زندگی رو رابطه میبینی

اگه به همون رابطه باشه اگه زن وسیله هست پس مرد هم وسیله هست 

هرچند وقت یکبار چک کنید...شبیه اونی که ازش بدتون میاد نشده باشید....
چرا ارزش زن رو زیر سوال میبری اینجوری که گفتی یعنی شما کل زندگی رو رابطه میبینی اگه به همون رابطه ب ...

عزیزم من که ارزش زن رو پایین نبردم برام سوال بود که قراره اینطوری باشه یا نه ؟

درضمن من که گفتم مرد هم یه وسیله اس اما من الان دارم برای جنس خودم سوال میکنم

دم غروب،میان حضور خستۀ اشیامنتظری حجم وقت را می دید.