2777
2789
عنوان

کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 91 پست
ی فیلم اونسری گذاشته بودن تو عروسی مهمونا داشتن میرقصیدن رسم تیراندازی داشتن تیر ک زدن خورد به کابل ...

همون دختر عموم بود آره نمیدونم کدوم بیشعوری فیلم پخش کرده بود

من فک میکردم تو پیجای شهر خودمون بوده نگو همه دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تیر میندازن فیلمش کل اینستا بود ما توی محلمون رسم بده تیراندازی تو شادیو داشتیم که شادی به غذا ...

ای وای همش فک میکردم فیلمه ساختگیه 😔

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
همون دختر عموم بود آره نمیدونم کدوم بیشعوری فیلم پخش کرده بود من فک میکردم تو پیجای شهر خودمون بوده ...

الهی چطور برای بعضیا جان دادن آدما یه نوع سوژست فیلم میگیرن سنگدلا😔

الهی دخترعموی گلتون غرق نور و محبته خدا باشند🤲🖤

چند سالش بود؟ بنده خدا چه الکی الکی فوت کرد    

۳۴سالش بود آره خیلی بد بود خیلی 

اون لحظه چند نفر دیگم افتادن خداروشکر اونا از جونشون گذشت عمه ام دستش سوخت خواهر همین که فوت شد کمرش سوخت و چون افتاد زمین دوتا از مهره های کمرش جابه جاشد اون یکی دختر عموم پاهاش و برق گرفت چندباره عملش میکنن تذ ۶ماه دیگه بتونه راه بره خوب شده اگه نتونه تا همیشه باید روی ویلچر بشینه منم اونجا بودم حس برق گرفتگي داشتم ولی اتفاقی برام نیفتاد

الهی چطور برای بعضیا جان دادن آدما یه نوع سوژست فیلم میگیرن سنگدلا😔 الهی دخترعموی گلتون غرق نور ...

اون فیلم شده باعث عذاب ما همه من خودم روزی چند بار میبینم و اون صحنه ترسناک برام تکرار میشه بچه هاش فیلمو دیگه بودن پسر کوچیکش میخواست خودشو از پشت بوم بندازه پایین شوکه شده بود 

مامانم جلو چشم هممون یهو سکته کرد و تموم اصلا همه عامیل شکه شدن چون هیچیش نبود .همسایمون که این خبرو ...

عزیزدلم😔

خدایا آخه چرا خدا😔

حق داری 

از دست دادن عزیز هرجوری باشه شوک کنندست ولی این ازدست دادنای خیلی یهویی دیگه بدجور نابود میکنه خانواده ی اون عزیز ازدست رفته رو.

خدا پشت و پناهه مامان گل آسمانیتون باشه الهی🤲