بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در ...
سلام . خیلی وقته این کامنت شما را توی تاپیک ها میبینم . چرا به خودت کمک نمیکنی ؟ به جای این همه فعل منفی مثبت شکرگذاری کن به جای این همه نفرین و ناله .
همه مشکلات دارن عزیزم ولی اگه بخوان مثل شما بگن ک اول خودشون نابود میشه تا طرف مقابل ک نفرین میکنی
گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی اینجا عزیزدلش🖤 یهویی بدون تصادف بدون ضربه دیدن یهویی خون ریزی مغزی و سکته مغزی کرده و... ...
مامانم جلو چشم هممون یهو سکته کرد و تموم اصلا همه عامیل شکه شدن چون هیچیش نبود .همسایمون که این خبرو بهش میدن یهو از تعجب بلند میشه میایسته و بعدش میخوره زمین دست و دماغش میشکنه اینقدر شوکه کننده بود که هنوزم بعد از ۵ ماه من باورم نمیشه الکی الکی پر کشید 😔😔😔
کی اینجا عزیزدلش🖤 یهویی بدون تصادف بدون ضربه دیدن یهویی خون ریزی مغزی و سکته مغزی کرده و... ...
پسرعموم خیلی برامون عزیز بود ۳۵ سال داشت سالم بود روز قبلش منو دید خنده شوخی صبح رفت جایی اومد خونه نهارخورد رفت سر کار آزاد بود شغلش زنگ زد به خانمش گفت حالم یجوری شده دارم میرم بیمارستان تا رسید تموم کرد سکته قلبی🖤
💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚