2777
2789
عنوان

کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 91 پست
بچها خیلی تحت فشاریم  تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در ...

سلام . خیلی وقته این کامنت شما را توی تاپیک ها میبینم . چرا به خودت کمک نمیکنی ؟ به جای این همه فعل منفی مثبت شکرگذاری کن به جای این همه نفرین و ناله . 

همه مشکلات دارن عزیزم ولی اگه بخوان مثل شما بگن ک اول خودشون نابود میشه تا طرف مقابل ک نفرین میکنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی پسر عموم بود تو خیابون اومدیم جلوی عروس داشتیم میرفتیم که کابل فشار قوی نصف شد از بالا افتاد س ...

ی فیلم اونسری گذاشته بودن تو عروسی مهمونا داشتن میرقصیدن رسم تیراندازی داشتن تیر ک زدن خورد به کابل فشار قوی افتاد رو ی خانمی همونجا فوت شد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
آخ که همدردیم گلم🖤 ببخش میپرسم اگه میتونی بگو علتش چی بود 

پدرم یک ماه بستری بوود بخاطر سکته

منم بیمار شدم و یک هفته اخر رو نتونستم برم سربزنم بهش

قبلش هرروز مرتب میرفتم

خیلی امییدداشتم برگرده خیلی ازش قول گرفتم ولی پرکشید  .دلم براش تنگ میشه، اصلا جزخوبی و خنده چیزی،ازش بیاد ندارم

🖤

چه تاپیک تلخی 💔 قبل از عید پستچی برام بسته اورده بود زنگ زد گفتم ببخشید نیستم اشکال نداره فردا بیا ...

بی اراده اشکام اومد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چه تاپیک تلخی 💔 قبل از عید پستچی برام بسته اورده بود زنگ زد گفتم ببخشید نیستم اشکال نداره فردا بیا ...

خدابیامرزدش!  

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
جیگرم آتیش گرفت اون لحظه  هرچند خدارو اینارو صدا زدم کمک نکردن دیگه سمت خدا نمیرم🖤🥀

الهی غرق نور و عشق باشند پدر بزرگوارت

میفهمم چی میگی حق داری

من که دیگه یه مرده متحرکم بعده باباجانم🖤

کی اینجا عزیزدلش🖤  یهویی بدون تصادف بدون ضربه دیدن یهویی خون ریزی مغزی و سکته مغزی کرده و... ...

مامانم جلو چشم هممون یهو سکته کرد و تموم اصلا همه عامیل شکه شدن چون هیچیش نبود .همسایمون که این خبرو بهش میدن یهو از تعجب بلند میشه میایسته و بعدش میخوره زمین دست و دماغش میشکنه اینقدر شوکه کننده بود که هنوزم بعد از ۵ ماه من باورم نمیشه الکی الکی پر کشید 😔😔😔

من یه فیلم دیدم دقیقا این اتفاق میفته خانومه داره میرقصه یه دفعه کابل برق میفته روش و برق میگیرتش نک ...

اره تیر میندازن فیلمش کل اینستا بود

ما توی محلمون رسم بده تیراندازی تو شادیو داشتیم که شادی به غذا تبدیل کرد بعد این رسم و برداشتن

کی اینجا عزیزدلش🖤  یهویی بدون تصادف بدون ضربه دیدن یهویی خون ریزی مغزی و سکته مغزی کرده و... ...

پسرعموم خیلی برامون عزیز بود ۳۵ سال داشت سالم بود روز قبلش منو دید خنده شوخی صبح رفت جایی اومد خونه نهارخورد رفت سر کار آزاد بود شغلش زنگ زد به خانمش گفت حالم یجوری شده دارم میرم بیمارستان تا رسید تموم کرد سکته قلبی🖤

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
الهی غرق نور و عشق باشند پدر بزرگوارت  میفهمم چی میگی حق داری من که دیگه یه مرده متحرکم بعده ...

ممنونم گلم همچنین خدا پدر شمارو هم بیامرزه🖤🥀

مرده متحرک چیه من خاکستر شدم رفت 

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤