2777
2789
عنوان

کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2626 بازدید | 91 پست
عروسی پسر عموم بود تو خیابون اومدیم جلوی عروس داشتیم میرفتیم که کابل فشار قوی نصف شد از بالا افتاد س ...

من یه فیلم دیدم دقیقا این اتفاق میفته خانومه داره میرقصه یه دفعه کابل برق میفته روش و برق میگیرتش نکنه همونه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تاپیک تلخی 💔

قبل از عید پستچی برام بسته اورده بود زنگ زد گفتم ببخشید نیستم اشکال نداره فردا بیاریدش با خوش اخلاقی گفت چرا نمیشه خانم چشم فردا میارم فرداش زنگ زدم تلفنش خاموش بود رفتم اداره پست بنرشو زده بودن قران گذاشته بودن اونی که بستمو تحویل داد گفت بسته شما هم دست همین بنده خدا بوده دیروز بعد از ظهر تصادف کرده و فوت کرده گفت خدا بعد از ۲۰سال بهش بچه داده بوده و خانمش ۳ماهه بارداره 

اون روز خیلی حالم بد شد خیلی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دخترم که رفتم دیدم امدم رو تخت نشستم تا شاید بتونم یکم شیرمو بدوشم بخوره  شوهرمم رفته بود شیر ...

عزیزم متاسفم واسه از دست دادن دخترت امضاتو خوندم خواستم بگم از دستشون نیوفتاده علت کبودی گیرکردن تو لگن بوده متاسفانه بعضی از دکتر و پرستارا هیچی حالیشون نیست و باعث مرگ ادم میشن…خدا صبرت بده عزیزم🖤

استارتر عزیزم با احترام اما این تاپیک ها خیلی خیلی انرژی منفی دارن به جاش میتونیم برای روح رفتگان ...

دقیقا حرف دل  منو زدی 

من به شدت با کامنتاحالم بد شد و انرژی منفی گرفتم 

منم تاپیک ترک میکنم ،خدا همه‌ی رفتگان وبیامرزه

پسر عموی بابام شب عروسی پسرش بود بعد از اینکه عروس رو آووردن  ما خدافظی کردیم ازش اومدیم خونه ۳۰ دقیقه بعد زنگ زدن ک فوت شده بیایین .اصلا مامانم میگفت هنوز بساط عروسی پهن بود .عروس بیچاره از ترس میلرزید و بابای دامادو با ماشین عروس برده بودن دکتر که اونجا فوت میکنه

عزیزدلم هم دردیم🖤

جیگرم آتیش گرفت اون لحظه 

هرچند خدارو اینارو صدا زدم کمک نکردن

دیگه سمت خدا نمیرم🖤🥀

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤