2777
2789
عنوان

کمترین زمانی که یه نفر دیدید و بعدش فوت کرد، چه کسی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 91 پست
توی عروسی پسر عموم بودیم اومدیم جلوی عروس تو خیابون بودیم که کابل برق از بالا نصف شد و افتاد سرمون و ...

وای بميرم 

خدا رحمتشون کنه 

همون لحظه به رحمت خدا رفتن؟ 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
چی میگفت

تو جاده همش میگف باهوم بیاین زنگ بزنین دخترم بیاد پسرم بیاد

تو بیمارستان ی چن دقیقه حرف زد درباره بچه هاش

میگفت زنده میمونم؟ اخه پسرم عید میخواد دوماد شه

حالش خوب بود

نمیدونم خونریزی داخلی لعنتی چجور یهو اومد سراغش

تو اتاق عمل فوت شد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بميرم  خدا رحمتشون کنه  همون لحظه به رحمت خدا رفتن؟

خدانکنه‌ گلم

آره فک میکنم همون لحظه بود چون کامل بدنش خشک شد اول روی دو زانو افتاد بعد با صورت خورد زمین ما بردیم بیمارستان خیلی بهش شوک دادن ولی برنگشت

بچها خیلی تحت فشاریم تو رو خدا و قرآن و هر چی میپرستید از ته دل دعا کنید انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و شر و بدی کردن به حق بزرگی خدا و دستای بریده حضرت عباس الهی که تقاص ظلم و ستم و بدیایی که در حق من و عزیزانم کردن پس بدن و دیگه یه سر سوزن در حقمون ظلم و ستم و بدی نکنن انشالله 🥺🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خدانکنه‌ گلم آره فک میکنم همون لحظه بود چون کامل بدنش خشک شد اول روی دو زانو افتاد بعد با صورت خورد ...

الهی 

چندسالش بود؟ 

خدا بهتون صبر بده 🖤

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

استارتر عزیزم

با احترام

اما این تاپیک ها خیلی خیلی انرژی منفی دارن

به جاش میتونیم برای روح رفتگان طلب آرامش کنیم و انرژی خوب براشون بفرستیم

میدونم اگر با اینجور تاپیک ها مشکل دارم نباید بیام

فقط خواستم بگم واقعا انرژی منفیش اذیت کنندست و کسانی که همچین خاطره ای داشتن و میان مینویسن همه چیز دوباره براشون مرور میشه

لطفاً برای من دعا کنید 😍
عروسی پسر عموم بود تو خیابون اومدیم جلوی عروس داشتیم میرفتیم که کابل فشار قوی نصف شد از بالا افتاد س ...

وحشتناک ترین مردنی بود ک شنیدم .... اخر عروسی بود یا اولش ؟ بقیه چیکار کردن ؟ عروس چی گفت ؟ کاش توضیح میدادی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....