2777
2789
عنوان

تابستان

399 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر

من امسال میرم دهم 

نمی‌دونم تابستان چیکار کنم

پیشخوانی کنم درس دهمو یا تفریح کنم یا مثلاً ورزش کنم چیز های متفرقه یاد بگیرم مثل زبان کره ای ایتالیایی و... یا برای تفریح بشینم کل تابستون و فیلم ببینم و برم بیرون و گردش؟چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام برم تجربی هم سنیم قراره شیمی فیزیک زیست ریاضی دهمو بنونم زبان کره ای یاد بگیرم 

کلاس زبان انگلیسی شنا و نقاشی هم برم

کلا تابستون پر باری برا خودم طراحی کردم😂😂😂

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

اگه رشتت فنی حرفه ای یا کارو دانشه نمیخواد سخت بگیری به خودت برو کلاس با دوستات برو بیرون و فکرتو مشغول نکن 

ولی اگه رشته سختیو انتخاب کردی بهتره تابستون برنامه ریزی کنی و پیش مطالعه و تمرین

حالا ببینم خدا چی میخواد ولی نظری

بنظرم بشین پیش خوانی کن نظری خیلی خیلی خیلی بینهایت سخت تر از اون چیزیه که فکزش و میکنی . همش درس نخون ولی تایم خالی پیدا کردی پیش خوانی کن حتما . یه هنر هم برو یاد بگیر هر هنری که خودت دوست داری

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
اگه رشتت فنی حرفه ای یا کارو دانشه نمیخواد سخت بگیری به خودت برو کلاس با دوستات برو بیرون و فکرتو مش ...

نه رشته فنی نمی خواهم برم چون اصلا استعداد ندارم

نمیخواهم دوستی هم داشته باشم برای همین تا الان با هم کلاسی هام فقط دوست معمولی بودم اینطوری نبودم باهاشون برم بیرون چون میترسم آدم درستی و انتخاب نکنم 

نه رشته فنی نمی خواهم برم چون اصلا استعداد ندارم نمیخواهم دوستی هم داشته باشم برای همین تا الان با ...

تا باهاشون نری بیرون نمیتونی بفهمی ادمای درستین یا نه

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔