2821
2789

@niniyar_5  

ببخشید من همش مزاحم شما میشم حقیقتا این سیم کارت دست مادر شوهرمه و دختر همسرم همش میگه برم ازش بگیرمش و چون با نی نی سایت هم آشناست من خیلی خیلی میترسم وارد این کاربری بشه .

من زندگیم همین الانشم جالب نیست بخدا خیلی استرس دارم این تاپیکا بخونه .

میشه خواهش کنم اقلا منو تعلیق همیشگی کنید ؟ مثل سابق که کلا کاربر تعلیق میشد و هیچ راهی برای برگشت نداشت اون تعلیقی که وارد حساب کاربری بشم اما نتونم پست بزارم نه اون بدرد من نمیخوره تعلیق همیشگی 

لطفا کمکم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب عزیزم میشه اون تاپیکای مورد دار رو حذف کنی روزای زوج ساعت ۱۰.۵ تا ۱۲ و ۲ تا۳.۵ بفرستی برا نی نی ...

خدا شاهده بیشتر از یه ماهه دارم می‌فرستم در هفته دو بار روزا زوج همش پیام میدم می‌فرستم ولی دریغ 

خدا شاهده بیشتر از یه ماهه دارم می‌فرستم در هفته دو بار روزا زوج همش پیام میدم می‌فرستم ولی دریغ&nbs ...

سلام امکانش نیست میتونین شماره رو عوض کنین بهترین راه اینه که شماره خودتون رو بزنین رو کاربریتون اگر ایشون با سایت اشنا باشه کاربری بیافته دستش میتونه حتی درخواست برگشت تاپیک بده و همه رو بخونه پس بهترین راه اینه شماره تون رو عوض کنین دست کسی نیافته کاربری

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام امکانش نیست میتونین شماره رو عوض کنین بهترین راه اینه که شماره خودتون رو بزنین رو کاربریتون اگر ...

خوب چجوری عوض کنم ؟ میتونم درخواست بدم بیفته روی شماره ای که قبلا تعلیق شده ؟

سلام امکانش نیست میتونین شماره رو عوض کنین بهترین راه اینه که شماره خودتون رو بزنین رو کاربریتون اگر ...

الان رفتم تو تنظیمات ودیدم قسمت تغییر شماره رو من شماره جدید بزنم دیگه مشکلم برطرف میشه ؟ خیالم راحت باشه 

2825
2823
2791
2779
2792