2777
2789

ظاهر زندگی ما خوبه ،رفاه نسبی داریم .ولی اختلاف فکری  داریم اون مرد سنتیه که دوست داره زن فقط تو خونه باشه به خونه و زندگیش برسه ولی من ذاتا زن سنتی نیستم ، دوست داشتم یه زندگی شادتر و بانشاط تر داشته باشم

من مجرد بودم خیلی به خودم می‌رسیدم چون ازم تعریف نمیکنه و براش مهم نیست رسیدن یا نرسیدن الان خیلی ساده و معمولی شدم 

انگار حس زندگی ازم رفته

تو جمع خشکه البته تو خونه هم خشک و سرده خیلی خیلی کم شوخی کنه و حرف بزنه 

هستید بقیشو بگم تا نظر بدید

شوهر منم اصلا اهل تعریف کردن نیست و براش مهم نیست و انقذرم از آرایش بدش میاد منم دیگه به خودم نمیرسم مجرد بودم همیشه آرایش داشتم موها سشوار کشیده ولی الان ۵ سال اصلا دیگه یه بیرون میرم نهایت یه رژ بزنم فقط همیشه حموم رفتن و شیو بزاش مهمه و تمیزی منم همینا رو رعایت میکنم انقدر دوست دارم برسم به خودم ولی دل مرده شدم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم اصلا اهل تعریف کردن نیست و براش مهم نیست و انقذرم از آرایش بدش میاد منم دیگه به خودم نمیرسم ...

چقدر بد 

شوهر من مطمئنم اگر هزار سال هم بگذره منو سینما ،کنسرت یه تفریح دو نفره نمیبره 

اصلا فرقش با من زمین تا آسمونه

من تحصیلکردم اون دیپلم  انگار برخورد با زنو بلد نیست  یا فکر می‌کنه کوچیک میشه اگر احترا ...

شوهر منم سنتیه میگه بیشتر با من برو اینور اونور

بخوام خودم برم یا نمیذاره یا غر میزنه

کلی من دوست دارم آزاد باشم

چرا .میدونستم  چند وقت یک بار می‌ره رو اعصابم همه چیز

نمیدونم همه اینجورین یا ما فقط این مدلیم 

منم هرازگاهی به سرم میزنه جدا شم به خاطر یه سری اخلاقاش

بعد که آشتی میکنیم بیخیال میشم.

میترسم این وسط بچه ام بیاد و بعدش سخت تر بشه

چقدر بد  شوهر من مطمئنم اگر هزار سال هم بگذره منو سینما ،کنسرت یه تفریح دو نفره نمیبره  ...

شوهر من ۴۱ سالشه تا حالا تو عمرش حتی سینما رو از نزدیک ندیده😆😆کنسرت که اصلا تفریح هم اهلش نیست کلا آدم باهاش افسردگی میگیره 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا