ن دعوت میکنه ن زنگ میزنه حال بچمو بپرسه، دختراش دورش جمع میشن بچها اونا رو بیشتر دوس داره، بچه منو پیداس دوست نداره ک زنگ نمیزنه، من چند بار زنگ زدم احوال پرسیدم ولی اون زنگ نزده، شوخرم دو روز ی بار میره ی سر خونشون ولی شامو ناهار نمیمونه، حالا امشب میگه پاشو بریم اونجا، قبلا میرفتیم ی وقتا سر زده ولی در صورتی بود ک یا زنگ میزد احوال میپرسید یا ی هفته قبلش دعوت کرده بود، ن الان ک دو هفتس اصلا سراغ نمیگیره، بعدشم هر وقت سر زده میریم بهش نمیگه، ساعت ۸و نیم میریم ک شام درست نکنه چون ناراحت میشه
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا روابطتون رو اینجوری میکنین آخه، مگه باید دعوت کنه یا واسه شام و نهار برین ، دو سه شب یه بار ساعت ۹ به بعد برین سر بزنین و بیاین
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)