2777
2789
عنوان

خوب نوبت منم شد شکر✨🌱🙂

276 بازدید | 22 پست

خوب شکر بخاطر تموم داده هات شکر بخاطر وجود تن سالم شکر بخاطر تموم آدمایی ک از زندگیم حذف کردی شکر ک روی واقعی همه رو دیدم شکر از وجودت خدا شکر ک بهم پروبال دادی شکر شکر شکر 🌱✨

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ممنون حال خوبتو ب اشتراک گذاشتی😘

فداتشم دیدم حالم خوب نیست گفتم ی تاپیک بزنم انرژی مثبت بگیریم🌱✨🙂

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلِ حالِ خوبت

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

دلیلِ حالِ خوبت

وجود پشتوانه‌ای مثل خدا

الهی که زندگیت سرشار از عشق و آرامش باشه😍🤍🌱

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

منم خیلی داغونه زندگیم امروز از ته دلم گربه کردم ولی امیدوارم از ته قلبت یه ذوز همچین تاپیکی بزنی🤍

فداتشم این روزا هممون حالمون بده 

همچنین عزیز دلم 🙂✨🌱

الهی که زندگیت سرشار از عشق و آرامش باشه😍🤍🌱

همچنین قشنگم✨🌱🙂

وجود پشتوانه‌ای مثل خدا

الحمدلله علی کلِ حال

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

همچنین قشنگم✨🌱🙂

😍🌸

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من نمیدونم طرف کیه ولی اینو خوب میدونم هنوز عاشقشی

از کجا فهمیدی🙂🌱

از متنت معلوم بود

اونم🙂🌱